На Закарпатті інженера з технагляду підозрюють у заподіянні збитків на понад півмільйона

5
0

Підприємця підозрюють у неналежному технагляді за будівельними роботами при капітальному ремонті з переплануванням 1 поверху акушерсько-гінекологічного корпусу під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Тячівської районної лікарні.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури зазначають, що інженер не провівши належну перевірку, підписав звітну документацію із внесеними до неї фальсифікованими даними щодо реальних обсягів і вартості виконаних робіт.

За даними слідства, такі дії чоловіка завдали державі збитків на 538 тис. грн. Їх безпідставно перераховано підряднику із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Наразі інженеру з технічного нагляду повідомлено про підозру у службовій недбалості, що завдала тяжкі наслідки державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України). Вирішується питання щодо обрання йому з технічного нагляду міри запобіжного заходу.

Щодо керівника підрядної фірми, провадження за обвинуваченням його в заволодінні чужим майном і службовому підробленні перебуває на розгляді в Тячівському районному суді.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також