На Закарпатті майже половина громад недовиконують бюджет

11
0

На 1 червня на Закарпатті 27 громад (42,2% із всіх громад) не виконали бюджет. 37 громад (57,8%) виконали планові показники бюджету. 50 громад краю (78,2%) мають позитивні темпи росту фактичних надходжень бюджету у порівнянні з минулим роком.

Беззаперечним лідером з перевиконання бюджету є Мукачівська міська територіальна громада. У порівняні з попереднім роком доходи збільшилися на понад 203 млн. гривень. На 127 млн. більше зібрала громада Ужгорода.

На 105 млн. зросли надходження й до обласного бюджету. По 23 млн. більше у порівнянні з минулим роком зібрали Виноградівська та Холмківська ТГ.

Найгірша ситуація з виконанням бюджету у гірських громадах краю. Так, на понад 3 млн. гривень менше зібрали Ясінянська та Богданська громади. Не виконають й районні бюджети всіх районів, окрім Тячівського.

Щодо субвенцій з місцевого бюджету до державного бюджету на підтримку наших військових, то станом на 1 червня майже 80% всієї фінансової допомоги, що надійшла з усіх 64 територіальних громад забезпечила Мукачівська міська територіальна громада.

З початку війни всі кошти з перевиконання бюджету Мукачево виділяє на підтримку захисників.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також