На Закарпатті "Мерседес" протаранив три машини

2
0

Не так давно в Ужгороді біля вокзалу водій «Шевроле», в якого стався епілептичний напад, розбив відразу 7 автомобілів, внаслідок чого одна людина загинула. Щось подібне, хоча й з менш фатальними наслідками, сталося днями ввечері на Ужгородщині.

 

59-річний житель с.Сторожниця Ужгородського району повертався ввечері з Ужгорода на своєму «Мерседесі» додому. Несподівано у водія стався серцевий напад, внаслідок чого він втратив керування іномаркою. «Мерседес» ударив на ходу припарковану на узбіччі «дев’ятку». По інерції вона наїхала на інше авто - ВАЗ-2101. А сам «Мерседес» проїхав ще метрів п'ятнадцять, після чого зіткнувся з іншою припаркованою «дев’яткою»…
 
На щастя, ніхто з людей у цій масштабній ДТП не постраждав. На місце пригоди прибула «швидка», котра доправила водія «Мерседеса» до Ужгородської ЦМКЛ, де його залишили на лікування в кардіореанімації з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, серцевий напад. Понівечений «Мерседес» міліція забрала на штрафмайданчик.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також