На Закарпатті місцевий лікар вчиняв сексуальні наруги над пацієнтами, які були під дією препаратів

73
24

Наразі правоохоронці вже завершують досудове слідство та передають справу на розгляд суду.

Про цей випадок написав вчора на своїй сторінці у Фейсбук Роман Келемен. Він розповів, що йдеться про лікаря Іршавського медзакладу.

"Надаючи медичні послуги з діагностування та лікування пацієнтів одного з відділів застосовував медичні препарати , які позбавляли свідомості та придушували самоконтроль пацієнтів і вчиняв над ними сексуальні наруги, знімаючи свою поведінку з пацієнтом на камеру телефону", - розповідає Роман.

За його словами, лікар зберігав у своєму телефоні та ставив фото оголених чоловіків на аватарку їх контактів, і коли йому дзвонили пацієнти висвічувались фото з непристойні поведінки лікаря з пацієнтом.

"Тільки за січень місяць, лікар зробив 260 фотографій сексуальної наруги над пацієнтами. Викрили цього маніяка випадково, один з колег лікарів, коли той вчиняв сексуальну наругу над пацієнтом , а потім і пацієнт звернувся до відділку поліції про вчинення над ним акту сексуальної наруги лікарем", - написав Келемен.

Офіційно правоохоронці не розповідають деталей слідства. Чоловіку було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього нічного арешту.

Як зазначили Mukachevo.net у Головному управлінні Національної поліції Закарпаття, наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 та 2 ст. 153 ККУ, тобто вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи, без добровільної згоди потерпілої особи, а також сексуальне насильство, вчинене повторно.

Йому загрожує позбавлення волі до 7 років. Матеріали по справі вже готують для передачі до суду.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д1
До 123

До речі , вони в психушці зі мною в одній палаті . По сусідству сидять Агностик , До нижнього допису , Справедливий і Зауважливий . Вся моя файта .

Р
РУСИНИ

11:31 - то мій однояйцевий брат-близнюк , відомий тут під кількома десятками кликух . В реалі - Мішка Хyйпuздулинець , завсегдатай гідівських наливайок .

ДН
До нижніх

А ви і є довб...оби . Тому й існування ваше нікчемне і довб...обське. Від су(дд)Ків , прокурВорів до циганоти .

Д1
До 123

Пацієнти психушки або просто дурбецали

1
123

Згоден з Петровичем, таке враження що ті коментаріі пишуть 80% довб…бів.

І
Іван

Це лікар на ВЛК

ТВ
Так вся європа робе.

Де би то телефона заникати який я в чікошового санітара смиканув.

ДП
до Петровича

што долі напердів сам не вкурив. пудгецковий русинський синяк і йсим ся горжу

ДН
До нижнього петра

Береме пак мечеме пак кромплиме ні бе ні ме. Я русин вать кацапнин майже повний я кретин. Вадас фрас і ганджубас пак напишу туй не раз

ДН
До нижнього петра

Шо хочеме то і пишеме. Шо лиш єдного самого вумного Петровича всі мають слухати? Ми маєме право висловити свою філософську думку

П
Петрович

До всіх хто писав коментарі нижче: Таке враження , що ви розумово відсталі дибіли, бики тупі неграмотні. Пишите х...ю Цього під.ра , що гвалтував пацієнтів треба посадити на кіл щоб кров'ю с.ка стікав. А ви дибіли неграмотні не пишіть х..ю на бичій мові!!! Таке враження, що ви якісь старі недоумки , які тільки про цей сайт знають і для вас це якась віддушина щоб щось написати в "інтернеті' Заведіть собі сторінку в інстаграмі і фігачте сторіси та публікації по 100 разів на день. Дибіли тупі

Ж
Жідув

Імити го і укорошовати го

СУ
счирий украйинець

копканця ми дайте кось бо я суть русинський лось. гецко клецко лем бем вем цігаретлі гнати йде. дідо-ділдо в ня на лбу нич не знаву стовп ї6у

Й
йоні

В Іршаві суддя є такий один, а ще й дохтор

Л
Лоці

Най іде лікувати орків

МР
медична реформа

лічіться водкою ги я авать иншаки русуни і всьо в вас буде дубрі

З
зРада

Інтересно а депутати у нього були? Може поводив їм по губам

M
McMurphy

Паскуда іршавська!!!

БС
Блатний. Старий.

Дайте данні,полупокера..... На сізо,буде машков....

П
Пациент

Спомнив фільм "Убити Білла" коли санітари чпокали коматозників. Каже у них там сухо але з вазеліном норм. і ще ця шмара плюється у сні;))))

П
Пауло

Добре хоть без проникнення

Б
Бику

Ипат капать збочинец

Б
Боря

Ніхера собі,шо за маньячище

1
123

навіщо його тримати в тюрмі, хай виплатить потерпілим хоть по пару мільйонів гривень.

Читайте також