На Закарпатті митники "накрили" чергову партію брендованого одягу

10
8

Взуття, одяг, сумки від «LOUIS VUITTON», «VALENTINO», «CHRISTIAN DIOR», «CHANEL», «GUCCI» поповнили склад Закарпатськоі? митниці.

Сьогодні на митному посту «Тиса» Закарпатськоі? митниці Держмитслужби припинено незаконне ввезення брендових речеи?. Ввозив товари громадянин Украі?ни на мікроавтобусі «MERSEDES-BENZ SPRINTER», якии? повертався з Чехіі?. Формою проходження митного контролю громадянин обрав «червонии? коридор».

Працівники митниці запропонували співвітчизнику заповнити митну декларацію, в якіи? він вказав паспортні дані, відомості про транспортнии? засіб, наявність особистих речеи? та супроводжуваного багажу.

При усному опитуванні украі?нець підтвердив відомості, вказані ним у митніи? деклараціі?, та заперечив наявність будь-яких інших товарів, в тому числі таких, переміщення яких через митнии? кордон Украі?ни заборонено або обмежено.

В ході митного контролю транспортного засобу та речеи? громадянина митники виявили незаявлені в митніи? деклараціі? та при усному опитуванні одяг, взуття, сумки різних розмірів, різних моделеи? торгових марок «LOUIS VUITTON», «VALENTINO», «CHRISTIAN DIOR», «CHANEL», «GUCCI».
Встановлено що вартість виявленого товару перевищує 500 євро.

Таким чином, громадянин не заявив за встановленою формою точних відомостеи? про переміщувані ним через митнии? кордон Украі?ни товари, які в даніи? кількості підлягають обов’язковому письмовому декларуванню та оподаткуванню.



Коментарі

Н
Ната

Як "накривають"працюють наші митники,навіщо українцям Gucci,Chanel...

М
Мукачівець

Алі-баба правий на всі 100% , іншого немає варіанту. Щодо баламута! Митник - українською, а таможенник - російською. Прикордонник - укр, а пограничник - російською. Баламут - російською, а "ковдуш на голову" - по нашому і .....про тебе "баламут- по-руЦкі"

І
Іван

Ідіоти

А
Алибаба

Турецький контрафакт пошитий в хліву 10 річними дітваками.

Ж
Жесть

Ви б, скоти ,ліс котролювали,що вивозять,а не пару босоножок і сумку.Може дружині чи доньці купив.Так ні ,треба у роботяги забрати,а якомусь баризі віддати задарма.Сомалі,а не країна.Віддчиталися,відрапортували наверх.

Б
баламут

Де , як їх , щирі?? Проще простого. Плати Мито вадь таможенний збір , ще штраф....та вали далі , продавай свій товарь . А гроші у казну. З казни кормляться митніки і таможенники , прикордонники і погранці , прокуратура і суди.... І непоганно кормляться.Так поповнюйте Казну по розумному.

Р
Раб

Да митники дуже ерудовані в брендах і в цінах бо вони як бариги в яких один калькулятор в голові, тадь і жони їхні лим бренди носять бо то еліта! Ворюжки прогниті хабар=держзрада, кожна правоохоронаструктура заражена прогнита! Треба вам руки по локоть рубати!

У
Ужгородець

І знову цей весь крам виконавча служба віддасть безкоштовно «атошнику» Марчишаку Миколі, який доообре знає таблицю ділення.

Читайте також