На Закарпатті на в'їзді в село встановили незвичний знак (ВІДЕО)

24
45

Незвичний знак-напис на в'їзді в одне із закарпатських сіл в соцмережі Фейсбук показав Михайло Попович.

Як зазначає автор допису, на в‘їзді в с. Руське Поле Тячівської громади встановили знак з написом "З нами Бог".

"Надзвичайно красиво і душевно. Такими словами Руське Поле буде щодня зустрічати руськополівців і гостей нашого села", - написав Михайло Попович.

Нагадаємо, нещодавно на Тячівщині на дорозі встановили незвичний знак.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

НЗ
Не заертайте увагу на фейки

Тут взагалі не варто читати коментарі. Тут працює вірусний фейк. Не заморочуйтесь.

М
Михайло

До рускополівця..Який Бог звами? Православний? Чи католицький? А може арабський? Темне населення наплодило богів на кожен день .....

ДН
до нижньої марги

вас повне село чортів нагуляних..самі кидали вонячі і афери..людей бариги найо6увалисьте роками на стройках,скільком зарплати недодали чи просто кинули\ ..з вами чорт гниди ви нагуляні і вонячі

Р
Руськополівець

Для нас це велике значення має , тому що ми маємо Бога не лише на плакатах ,а і в нашомі сердці . З нами Бог . Жителі села захотіл мати це на вїзді до села , що в цьому ганебного? Наша громада поставила це так , щоб не тільки ми бачили і відчували хто з нами , але й інші люди . А з вами хто пише такі ганебні фрази , напевно і в правду нема Бога . Каймося всі ,поки є час . Поки ще промінь життя не погас. І якщо ви люди незнаєте як живе наше село , то не треба писати сюда єрунду . Тому що в нас і храм є, і завжди повний , і вїзд до села гарний і видно що Православний. І дороги кращі в нас за любе інше село (якщо комусь так цікаво , то спочатку узнайте ,а потім пишіть що нам краще зробити для села)

1
1

Нормальний знак.

Р
Релігієзнавець

Парафія - темна маса (з грецької). No comment.

НД
Недалеким дурачкам з руського поля

От плять тобі і релігія. Цей шо рекламує бесплатний секс у неділю першим стоіть у церкви, а другий ряд шо у кестеманах та сукнях бере у рот і дає у сраку, а третій ряд і попи вонячі і дають і беруть а пак ще беруть і дають,така собі свінгер секта.

М
Михайло

Тупізна православя ,попи катаються на дорогих іномарках всі товсті як свині ,купу грошей заплатили за цей нікому не потрібний напис а голодному замерзлому псу шматок хліба не дадуть...Вся суть релігії це управління массами

ЧБ
Читачу бібліі

Нісінітниця це у 21му сторіччі вірити у казки шо написали 2 тисячоліття тому. Собі проси розуму. І мало совісті попроси, бо май паскудні люди то фанатики любоі релігіі,особливо православноі. І перестань користуватись інтернетом і смартфоном і взагалі електрикою бо то от сатани. Іди назад у печеру жити

Ч
Читач

Дай Бог вам розуму, хто пише такі нісенітниці проти релігії

ЗВ
Завидову.нет від брехачово.нет

Це була би правда, якщо б люба людина за своі кошти могла би зробити любий напис. Наприклад, чому мені не дадуть за своі кошти зробити напис перед мукачевом: бога нема. ? Тому що так звані віруючі не приймають чужу думку а свою піхають де лем мош.

ДП
До правди

Чоловіче, як ти можеш у своєму дописі одночасно писати про аналітичне мислення і релігію. Одне поняття виключає друге,чи ні? Доказуючи виникнення життя богом ти звертаєшся до науки. Серйозно??? І, так, захворіючи я буду звертатися до науки, а ти іди веди бесіду з своім персонажем з коміксів, най він тебе лікує. І,так, вибух може спричинити не лише руйнування а і створити щось нове. Тобто віруюча людина не хворіє,не буде немічною і буде жити вічно?

:
:)

З нами Томос! Слава Україні! Усе понад усе!

ЗН
Завидово нет

Усі свої думки тримайте при собі,у кожної людини своя віра і правда вірити в Бога чи ні.Жителі села зробили цей напис за свій кошт,а не за кошт тих кому це ріже очі

У
Украиниць

А з украинцями томос

Н
нехта

Зеленського і петьовку у відставку.

О
Осьтак

Цьому посту 1900 чоловік поставили лайк, 137 - в захваті, і 17 - їм стало смішно. Слава Богу за все !!!

П
Правда

Якщо захворієте важко (не дай Боже) глупці нерозумні, то будете звертатися до науки, свого "високого" розуму, мудрствования, чи може покепкуєте ? Тоді покаєтеся. Ще ніхто не був вічно здоровий, до кожного прийде немічь рано чи пізно. Ніхто на цій землі вічно не буде жити, скільки б грошей на назакопував. Ви люди вузьколобі. Як почалося життя на Землі? Теорія великого вибуху? А чи може щось створити вибух апприорі? Вибух може створити лише хаос і розруху. І ніяк не з"явитися життя від вибуху (хіба що навпаки). Люди відучилися аналітично мислити. В школі (щей дистансійка вообще) дурнів плодять. В інститути неси гроші, виходь болваном. Купуй права, навіщо тобі знання, сідай і їдь! Приходить нове покоління лікарів, які вивчилися за гроші, які нянько загнав із Праги! Відчуваєте, як у всі сфери нашого життя глибоко проник дегенератизм?! Людям привили привичку не думати головою на всіх єтапах життя. Маємо тотальне засилля повних ідіотів. Починаючи із школи. Люди "навчаються" із телевізора.

G
Gabor

З нами Бог бов, є і буде, аж мы християни й люди !

Р
Руськополивці

А у вас там у селі шо слабоуміє прогресує? Ви шо,періодично забуваєте ко з вами та треба вам нагадування? Помоліться свойому придуманому богу аби вам мало мозоку насипав.

М
Май(великому)Дауну

Правильний знак для ідіота без мозку ги ти. Я прям тепер звиваюсь на сковородці. Так звиваюсь шо аж смішно мені. Туй чорти рядом,що мене смажать, реготять над даунами шо вірять у дитячі казочки. Тепер це називають коміксами. Твоі діти будуть вірити у халка. Так, ти є дикун недорозвинутий. Твоя контчєна релігія вбила май більше людей. І хоч твоі вонячі попи не роблять гоморні паради, айбо люблять пойопувати чужих жон та займатись педофілією. Добре шо все таки більшість людей не віруючи та сміються над недоумками шо живуть у видуманому світі

М
Михайло

Йой тільки не це,скоро буде як у Росії там тоже зараз попи та влада прикриваються гороем евроейського фольклору.Нема ніякого бога а особливо християнського ,хто читав біблію той розуміє що то набір казок бронзового віку.Хто хоче вірити той нехай вірить але не треба це насилювати на інших.....

Р
Руськополівець

Ці слова написані для всіх, не тільки для руськополівців. Це гасло буде нагадувати нам хто з нами. А ми будемо молити Йому.

ДJ
до JJ

Ти коли останній раз там був??? там всюди асфальт, це село має найбільше нових асфальтованих доріг. жеброта ото ти.

А
Агностик

Скільки б не вимовляти слово "ЦУКОР" , а солодше не буде ! Олин пройдисвіт назвав когось там "віруючими" !? Ви не віруючі , а НОСІЇ ПЕВНОЇ РЕЛІГІЙНОЇ ІДЕОЛОГІЇ, не більше. Якби мали віру з ГІРЧИЧНЕ ЗЕРНО, то гори б переставляли .... Ви ж , темна біомаса , "погарчик з палиньков" на 1 мм не пересунете . Фарисеї . РИМЛЯНАМ 3:10

Н
Наталія

БОГ повинен бути в серці, в душі кожної людини, а не на плакаті, городині, на картинці. Все інше списування грошей, бізнес.

К
коко

Сталін вам би показав і навів би порядок у ваших пустих головах.

М
Майдаун

Правильний знак.Гасло,яке навіть тут у коментарях заставляє нечисть звиватися,як на розпеченій сковорідці! Тут,сатаністи,називають віруючих людей «дикунами».Це ті хто біснується на майданах,це ті хто швендяє із смолоскипами,це ті хто паради робить гоморні,хто людей вбиває! С НАМИ БОГ,РАЗУМІТЕ ЯЗЫЦЕ!

С
Свідомий

Бога нет но вы держитесь.

ДJ
До jj

На фіга дегенератам з середньовіччя дорога? Аби до них 21сторіччя завітало? З ними бог, а мозг дурників давно по тій цуравій дорозі утік.

J
JJ

Ліпше би дорогу залатали собі до села. Жеброта

Ф
Факт

На пряжках ременів солдатів вермахта був напис «Gott mit uns”-“З нами Бог». Лохи гуцульські туда же примазуються? Чи просто гуканщина без мізків?

М
Мукачівцю

Ага, чекай, дорас і я тобі якусь цитату процитую з комікса. Журнал 2.4: " и сказал человек-паук, я люблю тебя женщина-кошка,и жили они долго и счастливо"

М
Мукачівець

Псалом 52:2 Сказав безумец в сердце своем нет Бога. Развратились они и совершили гнусные преступления, нет дилающего добро.

І
Ідіотам

В чому він правильний,ідіотка? Показуху робити хиба що. Ви , дикуни"релігозні" на людях такі сяті, а за спиною проклинаєте всіх,баб чужих єбете,попи педофіли. Яку смислову нагрузку несе цей знак? Всі віруючи ідіоти.

Н
Наталія

Самий правильний знак, так би всюди

Ц
Ціґань

Такий злодійшак ги вавуни треба поглядати.

СІ
Свята інквізиція

Ідіоти з середньовіччя. Краще би з ними був мозг

Ш
шоні

йо, Got mit uns -- знаємо ми це гасло

Ч
Читач

Із ними Бог а із з сусідним селом виходить що нема Бога чи із африканцями. Які ще є телепні. Як кажуть, де закінчується знання і наука - там починається віра.

В
Василь

Вже й Бого приватизували... :(

O
Osvita

Українське поле

R
Robin

Gott mit uns

И
Иван

Єсть і буде!!!! Молодці

Ч
Читач

Був, є і буде назавжди

Читайте також