На Закарпатті начальник райвідділу поліції та лісник погоріли на хабарі за вирубку лісу

9
13

Підприємливих посадовців затримали всього за 6 тисяч грн.

Співробітники управління СБ України в Закарпатській області спільно з підрозділом внутрішньої безпеки поліції та військовою прокуратурою викрили одного з районних начальників поліції та працівника лісогосподарського підприємства області, які за хабарі дозволяли незаконну  вирубку лісу.

Майстер лісу був затриманий «на гарячому» після отримання 6 тисяч гривень хабара від місцевого мешканця. Поліцейський та лісник обіцяли зменшити суму штрафних санкцій за незаконну вирубку деревини. У випадку відмови – погрожували відкрити кримінальне провадження.

Поліцейському та працівнику лісогосподарського підприємства оголошено про   підозру за ст.369-2 та за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України відповідно.

Досудове розслідування триває, пише прес-група УСБУ в Закарпатській області. 

Коментарі

Т
Тормоз

Гори без лісів , або лисі гори більш привабливіши і підходять хохлам. Це думка українських прокурорів ,українських суд"їв , української полиции, Ну і славетного Губернатора краю. Рубай а не думай. І в пустелі люди якось живуть.

В
Володя

Перейдіть, прокурори, до головних лікарів й псевдохірургів й псевдогінекологів,, що оперують за гроші

Л
Лоці

Саша, тут всі пов'язані!!! Мукачево. нет держить Балога чи його цімбори, тому нашо своїх же видавати, у всіх же є підпільний бізнес))) ліпше лишать на потом інформацію про всіх і все, компромат у їхній справі, то "цифрове золото"!!! Як колись казав один "вор в законі": "з бандітами не мош законними методами! З ними треба їхніми ж методами! Наробив біди - пропав і найшли десь "студеним" чи даже не найшли." Реально правду казав чувак, бо інакше через пару років ліс можна буде увідіти тільки на фото:(

П
правда

то що осталось вберегти вже мало, треба всіх негодяїв які 20 років нищать наші народні ліси (всі вони відомі) нагнути і зобовязати хоч по 5-10 гектарів нового лісу засадити і доглядати, бо мають з чого, ліс возять за кордон за валюту.

Ч
ччч

У тюрьму обох!!!таких людей,які нищать нашу Закарпатську природу!!!

B
betonus

Треба військові частини з АТО перевезти на Закарпаття для захисту наших лісів і відлову усіх причетних до незаконної вирубки. Інакше ніякого ефекту взагалі не буде ніколи.

Ю
Юрий

Це начальник Воловецького РВП.

С
саша

100% правда

В
Вася

Зловили КОГОСЬ ДЕСЬ без імені фаміліі то так...для галочки..для нас лохів щоб повірили що щось робиться..а насправді все покриеться...заплатять кому треба і все

С
саша

знають вони добре.на сайті Голос Карпат є хоч інформація що це було у Воловці

ДС
до САші

ТА ВОНИ І САМІ НЕ ЗНАЮТЬ , КОГО І ДЕ , ТОЧНО , ТО ЯК МАЮТЬ НАПИСАТИ ?

В
віталька

А яка різниця "де, кого,як" ? Все рівно заплатять кому треба і "всьо будет у порядке"-будуть далі бабло збирати. Прикладів море. В зоопарку під назвою "вірховная зрада" безкоштовні мастер-класи дають і по "унітаз ТВ" транслюють приклади на тему "Як украсти мільйон у держави і щоб ще держава тобі ще платила". Так що шановні-не парьтесь, уже, як і передбачалось,крадуть не ховаючись.

С
саша

а чого не пишете де зловили?кого зловили?чого приховуєте,журналюги?

Читайте також