На Закарпатті нагородили переможців конкурсу "Податки очима дітей"

4
0

Урочиста церемонія нагородження переможців обласного та лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Податки очима дітей-2012» відбулася вчора в актовому залі ДПС у Закарпатської області.

Відзнаки за участь у творчому змаганні на краще висвітлення податкової тематики закарпатським школярам, які посіли І-ІІІ місця в обласному етапі конкурсу, вручив голова ДПС в області Василь Іванчо.

Цього року у конкурсі взяли участь понад 400 учнів зі 120 загальноосвітніх навчальних закладів Закарпатської області двох вікових категорій 9 – 11 років та 12 – 15 років. Змагання відбулися за трьома творчими напрямами: художні твори; твори декоративно-прикладного мистецтва та літературні твори. На обласний етап конкурсу надійшли 60 творчих робіт переможців районних етапів конкурсу.

Журі обласного етапу конкурсу, до складу якого увійшли представники освітянської галузі, засобів масової інформації та мистецтвознавці, оцінювали художні твори, твори декоративно-прикладного мистецтва та літературні твори переможців районного етапу.

Серед лауреатів є як нові імена, так і неодноразові його учасники. Мегела Ангеліна з Тур’я-Ремети переможець обласного етапу вже кілька років поспіль, її роботи щороку у різних напрямах конкурсу.

Переможець літературного напряму Михайло Місарош з Тячівщини під час нагородження декламував свою «Податкову абетку».
Конкурс підтвердив, що прагнення зрозуміти суть і значення податків у суспільстві для його учасників є не миттєвим захопленням, відзначив Василь Іванчо.

Привітавши школярів з перемогою у конкурсі та побажавши подальших творчих та життєвих успіхів, Василь Васильович висловив подяку педагогам, які докладають чимало зусиль, щоб роботи їх вихованців були гідно представлені на конкурсі, а також батькам, які підтримують творчі починання своїх дітей на таку зовсім не дитячу тематику.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також