На Закарпатті намагалися знову перевезти за кордон валюту у великих розмірах

17
4

Учора ввечері на Закарпатті прикордонники Чопського загону попередили спробу незаконного ввезення з України готівку в іноземній валюті.

Грошові кошти перевозила 47-річна громадянка України, яка прямувала до Угорщини через пункт пропуску «Тиса» легковим автомобілем «Mercedes» української реєстрації. Під час перевірки транспортного засобу у правоохоронців виникли підозри щодо можливої наявності у ньому товарів і предметів, прихованих від прикордонно-митного контролю.

Автомобіль вивели з загального потоку для поглибленого огляду, у ході якого виявили чималу суму грошей в оксамитовому мішечку серед інших речей. Усього жінка намагалася приховано перемістити 45 000 доларів США та 90 000 євро.

Грошові кошти вилучено встановленим порядком співробітниками митниці.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

R
Rob

А коли мільйонами везуть, то вони глухі, німі, сліпі

ДМ
До м.нет

І так кожен день на всіх пропускних пунктах!!! Мажори шукають бусистів а ті за копійки організовують переправу мільйони доларів!!!! В даній ситуаціі бачу вихід лише один заборонити вивозити більше 1 тис.дол. а інші кошти повині бути на юанківських рахунках!!!

ДМ
До мукачево нет!!

Зараз на угорщині збирають жінок садять в буса і КОЖНИЙ ДЕНЬ ВОНИ ПЕРЕВОЗЯТЬ ГОТІВКУ В СУМІ 10ТИС. ДОЛАРІВ А ЯК ПЕРЕСІЧУТЬ ТО ТІ ГРОШІ ВІД НИХ ЗАБЕРАЮТЬ!!!!! ЗА ЦЕ ЇМ ПЛАТЯТЬ 500ГРН ЗА ОДНУ ПЕРЕПРАВУ ГРОШЕЙ!! ЧОВНИКИ ПО НАШОМУ!!!!

V
V.

Добре шо не видять коли міліони вивозять тоби осліпли по команді..

Читайте також