На Закарпатті найменше бажаючих служити по контракту, ніж у всіх інших областях

11
12

За перший квартал року план виконано лише на 32%, що є найгіршим показником в Україні.

Про це заявив начальник відділу комплектування і призову – заступник начальника управління комплектування і призову Головного управління персоналу Генштабу ЗСУ Валерій Дендебера в інтерв’ю Українським Новинам.

- Найгірша ситуація, на жаль, в Закарпатській області. Пояснити причину такого стану справ непросто, оскільки на це є як об'єктивні, так і суб'єктивні причини: невелика кількість населення; етнічні меншини, які там проживають; сезонні роботи і так далі. Хоча, якщо брати до уваги виконання планового завдання, то це більше 32%. Я думаю, що найближчим часом і Закарпаття покаже нормальні показники по прийому на контракт, - зазначив військовий.

В той же час найбільший відсоток прийняття на контрактну службу показують Кіровоградська, Хмельницька, Миколаївська, Дніпропетровська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області.

Mukachevo.net

Коментарі

Г
Горянин

Закарпатцям важко зрозуміти що потрібно захищати - жебрацькі зарплати, пенсії, непідйомні тарифи на комунальні послуги, електроенергію, газ, бензин, постійну брехню і ненажерливість від високих чиновників, космічні проценти на кредити. Навіть патріоти розчаровані своїм життям в Україні, де немає людських законів, а держапарат обслуговує кучку олігархів, більшість Закарпатців думає як зробити зак. візи і виїхати з країни. Одиниці надіються на краще життя в країні для народу. Найгірший рівень життя і корупцію захищати не хочеться.

ДС
до свуй муй

лвівьска область сама жеброта,хижі под соломов криті..дегенарате йододефіцитний

ДЧ
до чувачки

ти чувачка,а отиць твій чувак значить..ко тя справив..а чувак,то баран з урізаними яйцями..виводи роби сама..овца)))

СМ
свуй муй

руснак великий, бандеровські села то львівська область майбілше і там май зажиточні села, а вообще у всій Україні був рух бандеровський, а сама жеброта по селах якраз на сході де розокрала моцкалота українські села "роскулачила" і заселила своїх йовбанців

ДС
до свуй

Респект тобі.

Р
Руснак

Свуй.Молодец +1000.

М
мукачівець

Ютуб ся розривать от сих нових policaiv які самі перевищують свої повноваження і нема на них не вплив ни захисту від їхнього свавілля .

М
мукачівець

Побзерайте шо ва ль цм ан робить лем із тими ко прийшов із ато, у тюрми садить ко розум достав . А типирь ще поліцейську державу хоче учинити оби люди ся бояли нової поліціі .

М
мукачівець

Свуй добре уповів. А за шо іти на войну ? За парашенка і його мафію яка войнов гроші заробляуть ?! А дураки йдуть умирати та калічитися за вальцманські обіцянки ! А як прийдуть із так званого ато ковдушами та никому они не треба та всі ся одвертауть од них .

С
свуй

Туй у люди є не лем розум ай ище трудолюбивость обы заробити гроші. Про нашых люди пінязі, што платят у катунох - ото є нич, баґов. А по Украйині, тота недуйдава жеброта за пару гривню пуйде хуть сама умерти, а хуть другого забивати! До типирь там была така жебрач ай пянство по селох, што очам не мож было повіровати! А типирь видав никус жерти ужек ниє, завто ся лакомнят на пару гриваку тай задарню сербанку у столовуй. Май смішно кой у ютюбі пак указуют дале роликы як жиют "задрипані москальські села" і як жиют бандеровці -європейці! Айбо штось місто бандеровькых сел указуют фурт лем наші руснацькі!

Ч
Чувачка

А Путін ху"ло і ушльопок, так ми тут підказувуть.

С
спостерігач

Бо тут у людей э розум!

Читайте також