На Закарпатті недовикористали субвенцію на ремонт доріг

16
7

Сьогодні, як ніколи, нашими дорогами проїхати складно, а інколи просто неможливо.

Нинішня зима остаточно доконала багато кілометрів шляхів і вулиць. І водії, і пішоходи обурені станом дорожнього покриття.

Днями на засіданні Кабінету Міністрів України на цій проблемі загострив увагу Прем’єр-міністр Микола Азаров.

Зазначалося, що у повному обсязі субвенція на ремонт доріг була використана лише у Дніпропетровській області. Лише на 60—70% – в Одеській, Чернігівській, Закарпатській областях.

Начальник Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Василь Маркович повідомив, що цьогорічні державні асигнування складають 65 млн. грн. — це 20 % від потреби.

Коментарі

Г
Гуцул

І Марковича і Ледиду обох в сракуинакопкати оратбо дорога лишттри рази на рік робиться нп Золоту Гору

Ш
Шоферу

В нас тоже такий є - Погорелов. Тупить безбожно. Зате за минулої каденції професійно "освоїв" 24 000 000 через франківську фірму ) Може, коли захоче.

Х
Хустянин

А защо Кащук мав дороги ремонтувати, якщо гроші в область не попали. Він що голова ОДА, хоч справляв би ся не хуже. А може й зараз Балога винуватий, якщо виділені для області гроші на дороги, прокакав Ледида? Прийшли ж кошти у Дніпропетровськ, таке ж там казначейство як і в Ужгороді. ДЯПЛОВИ В РУКИ І НЕ В ПОСЛИ, А НА КОНЮШНЮ!

К
Комендант

З кожного літра пального іде 10 копійок на дорожній збір...де вони????

Ш
Шофер

Бог би вам побив голову, Марковичі-Ледиди-Горби. Уже із Чопа в Мукачево проїхати не можна, а ви гроші не використовуєте. Що, підрядна організація малий хабар давала?

У
УБОЗ

Брехачі

В
вуйко

хтось із двох посадовців каже неправду, перший каже що грошей виділяють стільки, що їх не встигають освоювати, а другий - що грошей катастрофічно не вистачає.

Читайте також