На Закарпатті оберуть сім «чудесних туристичних маршрутів вихідного дня»

15
0

переможців назвуть 27 вересня у Всесвітній день туризму

На Закарпатті стартувала акція «7 чудесних туристичних маршрутів Закарпаття» під патронатом «7 чудесних туристичних маршрутів України». Про це сьогодні, 28 квітня, власкорові ЗІКу повідомили із регіонального туристично-інформаційного центру.



Про початок акції оголосили туристично-інформаційний центр Закарпаття, кафедра туризму Ужгородського національного університету.


Об’єктами для участі у конкурсі повинні бути туристичні маршрути – чітко визначені суб’єктом туристичної діяльності шляхи туристичної подорожі (екскурсії, походу тощо), які передбачають відвідування низки визначних історичних, архітектурних, культурних, духовних, природних чи інших пам’яток певної місцевості.



До участі в акції допускатимуться маршрути, в інформації про які чітко зазначатимуться населені пункти, рекомендовані місця для відвідування, відстані між об’єктами, час, необхідний для пересування, наявна туристична інфраструктура (транспорт, трансфер, місце для проживання та харчування, анімація і додаткові послуги), а також коротка тематична довідка про маршрути. Тривалість таких маршрутів не повинна перевищувати 2-х днів, тобто у конкурсі беруть участь «маршрути вихідного дня».



Відповідні пропозиції включно зі схемами та фотоілюстраціями можуть бути надані до оргкомітету не пізніше червня 2009 року.



Акція пройде у кілька етапів:



І етап (квітень-червень 2009 р.) – оголошення початку акції та прийняття пропозицій учасників акції.



ІІ етап (липень-серпень 2009 р.) – визначення 21 фіналіста акції.



ІІІ етап (вересень 2009 р.) – визначення 7 переможців акції шляхом експертного та інтернет-голосування.



27 вересня 2009 р. – у Всесвітній день туризму оголошення і нагородження переможців акції «7 чудесних туристичних маршрутів Закарпаття».



Адреса для листів: Ужгород, Головпошта, а/с 117, «7 чудесних туристичних маршрутів Закарпаття».



Сайт акції – www.7chudes.in.ua



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також