На Закарпатті обговорять проблему заробітчанства

8
8

За суб’єктивними оцінками нині в Україні де-факто 5 мільйонів чоловік не мають роботи, які змушені звертатися до центрів зайнятості, поповнити команду тіньової економіки, пов’язаною із порушенням чинного законодавства, або - зібрати речі і йти у світи у пошуках засобів для існування.

Проблеми заробітчанства виникли не сьогодні. Але нині вони різко загострилися і продовжують наростати.

Враховуючи такий стан справ, Закарпатська обласна організація Національної спілки краєзнавців 22 квітня проведе  в конференц-залі готелю «Дружба» круглий стіл (початок о 10.00), присвячений  зазначеній проблематиці. Передбачається участь науковців, представників органів влади, центру зайнятості населення, дипломатичної служби, заробітчан, змі.

Коментарі

5
555

а што в заробидчан уже проблеми начались.

КС
круглый стол?

ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В
Василь

Я уже більше як 22 роки по заробітках, діти самі без батька повиростали, здоровля потірявім на чужині. Таким людям, як я, що той круглий стіл зробить? Поверне молодість, дасть нормальну пенсію?

M
marcus

А приїдуть додому та місяць мають в черзі за закордонним паспортом вистояти. Бо якісь бюрократи, хотять в них збити гроші "за пришвидшення". Не обговорювати треба, а думати про конкретні речі. Парадокс, В Ужгороді закордонний паспорт зробити проблема, і вони ще критикують, що багато людей поробило собі угорські закодонні паспорти.

M
marcus

Шановні представники "краєзнавців", "органів влади" і т.п.! На своїй конференції вам в ноги треба поклонитись тим, хто зараз за кордоном горбатить і присилає додому валюту, яка, до речі, в певній мірі стабілізує допущені владою махінації з курсом. Взагалі є в когось цифра українців, що працюють за кордоном? Думаю не помилюсь сказавши, що це близько мільйона чоловік, а можливо й більше. І коли ми говоримо про інвестиції із-за кордону, мушу зазначити, що заробітчани і є тими інвесторами. Уявіть, що кожен з цього мільйона щомісячно додому перешле хочаб 500 евро. А є люди, які вкалуують роками...

К
ковач

Ромарийо ищи сьте забыли написати ош упют тай закусят!

R
Romari0

Обговорять, обсудять, вислухають кожного, промоніторять, проаналізують і відзвітуються. Мало? Не думаю. Много? Теж ні. Совпадєніє???

Э
эвген

А што-ПОМИНЯТЬ,чынь зроблять робочи мисця тай зарплату по 1000 доляр дадуть?

Читайте також