На Закарпатті обрали красуню

4
0

Нею стала Ярослава Чорна з Чопу

Найкрасивішою дівчиною Закарпаття 2007-го року обрали мешканку Чопа – 18-річну Ярославу Чорну. Про це сьогодні, 24 вересня, власкору ЗІКу розповіла директор конкурсу Анжеліка Пащенко-Висіч.

Змагання «Красуня Закарпаття-2007» відбулося вночі минулої п’ятниці, 21 вересня, під відкритим небом на базі туристичного комплексу «Воєводино». Поки гості потерпали від гірської прохолоди, дівчата кружляли довкола двох басейнів у національному вбранні, купальниках, вечірніх сукнях та нарешті шубах. За право представляти область на «Міс Україна – 2008» змагалися 19 фіналісток. Усього ж на сайті конкурсу зареєструвалися понад 100 сміливих красунь.

Першою Віце-Міс стала наймолодша учасниця конкурсу Елеонора Демеш, якій 16 років виповниться лише за декілька тижнів. Друга Віце-Міс отримала також титул Міс фото. Нею стала 17-річна Наталія Панова (Ужгородський район).

Міс Дружбою самі дівчата обрали іршавчанку Іванну Кенез.

Переможниця конкурсу отримала путівку до Єгипту від туристичної агенції «Tez Tour», ювелірні прикраси від магазину «Жемчужина», а також сертифікат на 1000 гривень від туристичної агенції «Альбіон».

Ярославу Чорну до конкурсу «Міс Україна-2008» готуватиме голова оргкомітету конкурсу «Красуня Закарпаття», екс-модель, екс-дружина міністра Шуфрича Наталія Ворона. Вона ж підготувала вже двох Міс Україна – закарпаток, зокрема, і цьогорічну – Ліку Роман.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також