На Закарпатті ОПЗЖ "перефарбовується" у Рідний край

11
11

За інформацією з джерел Mukachevo.net голова обласного осередку "ОПЗЖ" Іван Чубирко зобов'язав депутатів усіх рад та громад в області до кінця дня написати заяви про розпуск фракцій "ОПЗЖ" та на їх місці створити депутатські групи під назвою "Рідний край".

Таким чином депутати пропутінської партії хочуть уникнути відповідальності та вважають, що отримають можливість і далі відвідувати сесії ради та мати змогу впливати на прийняття рішень.

Такий крок міг бути сприйнятий суспільством у перші дні війни, але аж ніяк не через майже місяць з моменту нападу путіна - кума лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука на Україну.

Нагадаємо, народний депутат Віктор Балога сьогодні заявив, що представникам партії ОПЗЖ не місце ні в Мукачівській, ні в жодній раді в Україні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

*
*****

Ці запроданці повинні сидіти у в'язниці!

О
Олена

Рідний Край для них,це Магадан і Воркута.

І
Іван

Путінські жополизи на хер в Росію

В
володимир

ОПЗЖопих під суд !А Венедиктова соплі жує чи очікує мзду !Мені за державу обідно !

ДА
До адміністрації

Чому ви не запостите фото де чубірко з медвечуком на фоні російських лозунгів??? При чому він це навіть не скриває. То в нього на сторінці в відкритому доступі. Можливо дехто хоч тоді прозріє.

9
911

Хлопці,дівчата запамятовуйте імена, бо партії вони міняють кожен виборчій сезон

V
V.

А вони в Мукачеві хто знає на фронт

У
Унгвар

Нищити їхнє майно і вижмвати цих прихвостней з НАШОГО КРАЮ.

Б
Бос

Вобще сиг бариг закрити в тюрьму з конфіскаційов по жизні

Ь
ьухтар

На ХЕР-НАРАЗ -НА ФРОН-Того ІВАНКА Чубірка з Бригадою ТИХ ЗРАДНИКІВ УКраїни-*АБО -В ТЮРЬМУ-Мін на 15-20років-но не в Чікош-де ДурДом!

Ч
ЧІКОШ

Нехай тільки попробують скоти Маріуполь і Харків їм буде тільки цвіточки а не Рідний край чорти погані. Зобовяжи всіх пі@ара@тів написати заяви що ідете на фронт на передову, щоб вас тут і духу небуло в нашій Україні предателі смердючі кончені.

Читайте також