На Закарпатті пасажири обкрадають таксистів

5
1

Сучасні водії таксі, як, зрештою, і будь-якого іншого громадського транспорту, стверджують, що робота у них – невдячна, а часом і дуже небезпечна.

Хіба відомо відразу, хто сідає у машину, чи законослухняний громадянин, чи зухвалий крадій або грабіжник? Не знати також, що у кожного на думці, з яким настроєм нині вирушає пасажир.

Ось і таксист з Іршави також нещодавно потрапив у неприємну історію, пов’язану з пасажирами. Перед виїздом у  черговий рейс чоловік  вирішив підкачати колеса  електронасосом марки «Челенджер». Без задньої думки водій поклав  електронасос на сидіння у салон і поїхав на виклик.

Біля одного з кафе у райцентрі  він підібрав трьох  хлопців і доставив їх  в одне із сіл. Пасажири після приїзду у пункт призначення, як годиться, розрахувалися з водієм і - були такі. Таксист тим часом подався на черговий виклик.  Але дорогою  у нього знову виникли проблеми з колесом, тому знадобився насос. І тут чоловік зауважив: попередні пасажири «приробили» насосу ноги.

Спершу він намагався самотужки розшукати  спритників. Але пошуки не увінчалися успіхом, тож потерпілий звернувся у міліцію.

Старший у оперуповноважений СКР Іршавського РВ УМВС майор міліції Дмитро Антол,  здійснивши низку  оперативно-розшукових заходів, зумів з’ясувати, хто обікрав таксиста.  Виявляється, злодіями були  троє студентів місцевого ліцею.  Фактично  поцупив насос  один з компанії, двоє інших, оскільки були напідпитку, навіть не зауважили, що їхній товариш потягнув з машини чужу річ.  Принаймні так стверджують підозрювані. За цим фактом порушена кримінальна справа, триває розслідування.

Коментарі

N
Neo

здійснивши низку оперативно-розшукових заходів :) Ай-я-яй ....

Читайте також