На Закарпатті переселенець купив три дрони для ЗСУ за пенсію з інвалідності (ВІДЕО)

3576
0

Переселенець із Краматорська Роман Шаповалов за пенсію з інвалідності та випадкові підробітки купив три дрони для захисників.

Як пише "Суспільне Ужгород", чоловік разом із дядьком та тіткою з вересня 2022 року живе у шелтері Великолучківської громади. За словами Роман, він має інвалідність з дитинства, другу групу. Із пенсії та випадкових підробітків із осені 2022 року донатить гроші на ЗСУ. Так уже назбирав суму на три дрони.

Я доначу нашим колегам ГО "Волонтери Закарпаття", а вони купують дрони. Я побачив, що Ірина Федишин у мене в друзях є і багато інших наших артистів українських, що вони допомагають. "Океан Ельзи", "Тернопіль" Танька і Володька і я вирішив допомагати нашим хлопцям, бо я тут знаходжуся і розумію, як там їм не дуже на фронті. Я не вважаю себе героєм. Я вважаю, що герої, це ті, хто нас захищають в окопах", — говорить Роман Шаповалов.

Двоюрідний брат Романа Юрій Лущай воював із початку 2023 року. Він загинув наприкінці березня цього року. Роман розповів: "Коли брата не стало, я 4000 задонатив, у мене така помста була. Я розумію, що таких як мій брат, багато людей воює".

Жителі села Великі Лучки знають про волонтерство Романа. Місцеві дають роботу хлопцю і платять за допомогу.

"Я даю йому спеціально підробляти, щоб він донатив на дрони для наших хлопців. Я даю йому рекомендації, даю його номер телефону, йому дзвонять і також просять щось зробити в теплицях, щось скопати. Він у нас молодець", — розповіла жителька села Великі Лучки Марія Плесканка.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також