На Закарпатті під час матчу футболісти мало не вбили суддю (ВІДЕО)

14
5

Після пропущеного м'яча вони накинулися на рефері, порвали футболку та почали бити ногами по голові. Арбітр знепритомнів і гру довелося припинити. За що футболісти розправилися з суддею?

Євген Соломін, кореспондент:

- На футбольному полі цього сільського стадіону б'ють ногами не лише по мячу, але й, як виявляється, по голові футбольного арбітра.

Йосип Теремта розповідає - була 38-ма хвилина матчу. За кілька секунд до цього господарі поля пропустили м'яч, і рахунок став 1:1. Все, що відбувалося далі, він збагнути не може. Його схопили, повалили на землю і почали бити бутсами. По голові. Після першого удару рефері знепритомнів.

Йосип Теремта, постраждалий:

- Я не знаю, як він мене не убив. Може би, я інвалідом став, ну дивіться - я не знаю. Я говорю прямо - то нелюди. То хоть би хтось сказав йому, він бив лежачого.

Привести до тями суддю на футбольному полі не вдалося. Чоловік опритомнів уже в лікарні.

В'ячеслав Сібіті, в.о. завідувача травматологічного відділення Виноградівської районної лікарні:

- Поступив у середньому стані важкості, він поступив із черепно-мозковою травмою і струсом головного мозку, і забійною ланкою лобної ділянки.

Футбольний матч після інциденту перервали. Та викликали правоохоронців.

Віктор Ребрей, керівник Виноградівського РВ міліції:

- Футбольний матч припинили і він не відбувся. Нами порушене кримінальне провадження. І за 2-3 тижня, якщо матимемо дані експертизи, ми притягнемо винних до відповідальності і справу направимо до суду. 

Бійку на матчі тепер досліджують і в районній федерації футболу. Серед доказів - скривавлена та роздерта футболка рефері.

- Повністю розорвана - о.

Поки дискваліфікували одного футболіста, який начебто бив по голові. Його на 2 роки позбавили права грати у футбол. Команді ж зарахували технічну поразку та зняли з розіграшу кубка.

Йосип Гевиші, голова Виноградівської районної федерації футболу:

- Ми будемо чекати рішення міліції. Коли міліція вкаже однозначно винуватих і буде рішення, тогда і з нашого боку також будемо приймати рішення. 

Побитий рефері каже: на нього напав вчитель фізкультури у Великих Ком'ятах. До того ж він - капітан футбольної команди. Чому? Постраждалий не збагне. А тренер жорстокість свого гравця пояснює так:

Іван Мудра, тренер команди с. Великих Ком'ят:

- Упереджене суддівство.

А побитий суддя радий, що залишився живим. І тільки-но стане на ноги, повернеться на футбольне поле.

Коментарі

O
olya

Цим дикарям місце в тюрьмі на довгий час.

В
Вася

Йсе треба квалiфiкувати як спробу вбивства, де стiльки злоби береться у люди, тай чи варто яке очко для команди людського життя. Очко можно ще заробити, а людське життя не вернеш, дуже дикий спорт получився. Ви знiмайте всi порушення на камеру, а потiм рiшайте питання цивилiзовано, а не як якi дикуни.

Й
Йончі

Демократія, бля...

П
Простак

Це продовження "революції гідності".

С
Семен.

Варварство конешно.Дикость.Но судити треба чесно.Подеколи коли суддейский произвол та нерви не видержують.1

Читайте також