На Закарпатті планують створити народну раду, яка заборонить Партію регіонів та комуністів

8
22

Сьогодні, на віче оголосили, що 28 січня о 12.00 відбудуться всезакарпатські народні збори.

На них мають прийти всі депутати з області та створити "Закарпатську народну раду", новий орган місцевої влади.

Його проголосять тимчасовим, але легітимним і першим його рішенням стане заборона Партії регіонів та комуністів в області.

Нагадаємо, сьогодні, блокування Закарпатської ОДА відмінили.

Коментарі

М
Макс

Народна рада може бути Народнов тилько товді тіт убере народ, а не які закучковані самозванці. Ви зробіть вибори, як має бути, а потом можете вже бути и Народнов, и било би добре, аби в тів раді не був а не один партійний, бо наші усі парті антинародні, ані один відомий нам політик.

ОБ
Опятать Бандітська влада на Бандитську міняется!!!

Опятать Бандітська влада на Бандитську міняется!!!

А
Андрій

Тут уже справа не в регіоналах. Ледида домре керував Закарпаттям. А справа в тому, що треба Закарпаття рятувати від неонациків. Ось тоді не добрі будуть і мадяри і русььки і шваби.

И
ИШТВАНУ

НЕ МОГУ Я КУЛЬТУРНО , КОГДА ЗА 20 ЛЕТ ЭТИ БЛЯДИ ВСЕХ ЦВЕТОВ , ПАРТИЙ И МАСТЕЙ ТАКОЙ КРАЙ ЗАГАДИЛИ..

І
іштван

мне седьмой десяток.А КУЛЬТУРНО ОБЩАТЬСЯ ТАК И НЕ НАУЧИЛСЯ!

Г
Газда

Потрiбно на Закарпаттi заборонити: Свободу, Удар та весь правий сектор!

МС
мне седьмой десяток..

Бля...какой был золотой край ЗАКРПАТЬЕ в СССР..Это был самый лучший и красивый край!!!Туристов море!!!!!Смех, радость, вино, отдых, КРАСОТИЩА!!!!! Нет ..бля горбатый пидорас все сломал....НЕЗАЛЕЖНОСТЬ БЛЯ!!!!Повыползали из колхозов " олигархи " загнали своих же земляков в стойло..наворовали бабла...НЕЗНАЮТ СУКИ КАК ЕЩЕ СРАКУ СВОЮ СПАСТИ...ТЕПЕРЬ КОМУ ТО ВЫГОДНА ВОЙНА....КАКИЕ НАХУЙ ПАТРИОТЫ? БАБЛО, ВЛАСТЬ...А народ дебильный уши развесил..и хавает все это...жизни свои ложит..

І
іштван

Прочитав я тут ваші коменти і мені за вас страшно, мої бідні Закарпатці.Що вам так Українці із за Карпат мішають?Хто як не ви Руснаки ,після війни хотіли обєнатися з братами та сестрами із за Карпат?Розумом вас зрозуміти не можна, вам мадяри не добрі ,мацкалі не добрі ,цигани мішають,одним словом вам нико не не добрий.Ви уже швабам создали такі умови що ті виїхали, тепер вам другі мішають жити . Уже є час подивитися на себе ,може біда лежить у вас.

000-13 РР

Люди самі мітингарів забють якщо не буде зарплати та пенсій.Київ перетворили на сміттєзвалище, вибиті вікна на будівлях, бруківка витягнута, вхід в стадіон розбитий.поводяться як дикі тварини.В якій Європейській країні би влада таке дозволила.відповідь - в жодній.

000-13 РР

Народна Рада...Народний комітет...який не признає щось.Є Конституція України там де закони написані.

В
Відповідальність

Радійте, поки маєте можливість. Коли все закінчиться, Президент привселюдно на Майдані в столиці каструє Тягнибока за те, що його Свобода та Правий сектор зробили з Україною.

О
ода

ніхто ту ода не збирається ламати і не треба розраховувати, що прийдуть якісь там 600 бандюгів з галичини, вони досить мають справ у себе дома. Закарпатці подумайте самі за себе, якщо і будуть дрібні поломки, то легко за пару днів можна відновити. А от панування регіоналів (з бюджетним розкраданням, "бєзпрєдєлом") принесуть набагато більше шкоди.

000-13 РР

Народна рада чи Народний комітет це не легітимна влада.Вони ніякі виконавчі чи законодавчі процеси не мають права проводити.Україна лишається правовою державою, а не анархією.

ГЗ
ГРОМАДА ЗАКАРПАТТЯ

НІЯКІ НАРОДНІ РАДИ, НОРМАЛЬНИХ ЛЮДЕЙ ТУДА НЕ ПУСТЯТЬ, А ТІЖ ЄЦІВЦІ БУДУТЬ НА ДРУГИХ ПАЛЬЦЕМ ПОКАЗУВАТИ, А САМІ СЕБЕ ШОРИТИ !!! Я ТЕЖ ВИРІШИВ,МАЮ ПРАВО, ЗАБОРОНИТИ ПАРТІЮ ЄДИНИЙ ЦЕНР - БАРВІСЬКУ ПАРТІЮ, ЯКА КУПИЛА ЗАКАРПАТТЯ !!!!!!!!!!ЛЮБЛЯТЬСЯ БАЛОГОВИ ГАЛИЧАНИ З ТЯГНИБОКОМ - НАЙ ГО ЗАБЕРУТЬ !!!!!!!!!!!

ШК
Шахта к Big Boy

А я о чем тут уже месяц пишу, не за Яныка , а за закарпатцев, !!! Не дай Господь, они сюда вторгнутся- это страшные людишки! А мне за это дружно затыкают рот! И очень неприятно если резко отзываются закарпатцы

О
Орес

Якась маячня :) Який орган у нас реєструє та ліквідовує партії? Ніби Мінюст. Чи може хто завгодно? Купка регіоналів так само може зібратися і ліквідувати ЄЦ? Точно якась маячня.

C
CleverBoy

Продовження:...…та ще й підписала газовий контракт за 540 доларів за куб, як агент Росіїї!!! То ж треба мати розум…. Треба міняти систему….а не шило на мило….. Тому не треба кровополиття.. Влада отримала тяжке наслідство , казна після Ющенко і Тімошенко була зовсім пуста і нам треба, звичайно, з одного боку допомогти а з другого боку сказати владі, що треба негайно проводити реальні реформи у економіці…..деякі , які у нас уже розроблені….,,,,,,,,, Ми закарпатці європейці по народженню, духу або по місцю проживання….остановимо розгул пропаганди кровопролиття…. Справедливість насиллям не встановлемо…. А тих хто зводив барикади на нашій Красній площі (як вона раніш називалася) а тепер Народну заставити їх знести і привести в порядок…. Партію «Свобода» на Закарпатті потрібно заборонити….делегати повинні відмовитися від членства або їхати в Галичину

C
CleverBoy

Миру: Що правда очі коле? Не в Януковичі діло….був би Обама чи паніка Меркіль на них також би виступили… Вся справа в тому, що за 22 роки люди самі створили собі “свободу”, так званого “дикого капіталізму”….у людей забрали заводи,фабрики, а селянам хоч і дали землю але не дали плуга….люди віддали землю арендарям і за це отримають пару мішків зерна а то і під зад….. українці ринулися на заробітки….діти бігають безпризорні, стають неучами…..наживаються «порошенки», «пінчуки», «ахметови», »тимошенки», «балоги», і навіть вождь свободівців Тягнибок уже збудував маєток «борючись» за народ….., і от вони, тобто люди, які підтримують опозицію, і думають , що можливо отримати гроші від Яценюка і іже з ними… Він кричить : «Хочете пенсію 1000 євро і всі , як БАРАНИ кричать “да”, «Ви хочете зарплату 3 000 євро»? І всі кричать , як БАРАНИ “да”…грабили Україну кравчуки,кучми, ваш любимий Ющенко та Юлія….”Ми зробимо Україну таку гарну, красиву, європейську…» а тим часом сама грабила народ……та ще й

М
МИР

BigBoy ты дура )

ВВ
вхід в ОДА

Наскільки мені відомо, вхід в ОДА ніхто з мирних мітингуючих не збирається ламати, бо ця будівля має історичне значення, збудована за часів Чехословаччини. А хто її пальцем кине, той - провокатор.

B
BigBoy

Є інформація , що 600 бандюгів з Галичини прориваються в Закарпаття, щоб зламати вхід в ОДА..... Краяни! Просніться!Не за Янковича,не за владу, з якою ще будемо мати бесіду, а за свою гідність не бути халуями у ГАЛИЧАН,які ще покляналися ідолам, коли Русини були уже крещені Рівноапостольськими Святими Кіриллом та Мефодієм,або його учнями, утікшими із Моравії із-за переслідуваннь німцями. не дозволимо їм вмішуватися в наші внутрішні діла. Наш славний, сідий Унгград, Унгвар, Ужгород безчестять боганчі “тягнибоків”.Попзерайте на нашу Красну площу(яка ся так називала)тепирь Народна…що з нех вчинили варвари та їх халуї запроданці..Сохранімо єдність,На нас си дивить Європа і вшиткий світ.Приходьте на Народну площу завтра рано…

Р
Рома

А заодно треба заборонити циганів і мадярів.

Читайте також