На Закарпатті побільшало банкоматів

20
0

В Ужгороді, Хусті , Берегові, Сваляві, Іршаві та Мукачеві ПриватБанк встановив додаткові банкомати.

Завдяки цьому закарпатці зможуть в будь-який момент та без черг скористатися банківськими послугами чи здійснити необхідні платежі, не долаючи великі відстані.

На сьогоднішній день майже кожен другий закарпатець обслуговується у ПриватБанку, це близько 500 тис. чол. ПриватБанк постійно прагне до удосконалення обслуговування своїх клієнтів.

“Встановлення нових банкоматів допоможе нашим клієнтам не витрачати багато часу для відвідання відділень ПриватБанку, - розповідає заступник керівника напрямку банкоматної та термінальної мережі Західного ГРУ ПриватБанку Віктор Ковач. - Клієнти зможуть у зручний для себе час та місце здійснити банківські операції у найближчому банкоматі”.

За словами Віктора Ковача, за останній місяць в області вже встановлено 9 нових банкоматів. Основним пріоритетом на 2015 рік є оновлення (заміна старих) банкоматної та термінальної мережі.

На сьогоднішній день по всій області працюють 58 відділень ПриватБанку (з них - 3 зони VIP-обслуговування), 173 банкомати та 278 терміналів самообслуговування. Основним пріоритетом банкоматної та термінальної мережі на 2015 рік є оновлення застарілого парку АТМ/ТСО на нове обладнання, пише прес-служба ПриватБанку в Ужгороді.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також