На Закарпатті поблизу кордону затримали трьох чоловіків-втікачів (ФОТО)

41
3

Троє боєздатних чоловіків намагалися перетнути кордон всупереч забороні.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що чоловікам від 18 до 60 років заборонили виїзд з України.

Як зазначає Держприкордонслужба, сершу правоохоронці зупинили одного невідомого, який намагався потрапити до Словаччини в обхід пунктів пропуску, згодом ще двох – батька і сина.

Усіх трьох було притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону, після чого передано до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.


У зв’язку з цим:

Закликаємо чоловіків призивного віку не тікати з країни, а стати на захист рідної землі!

ВИМАГАЄМО, щоб усі наші співвітчизники

  • суворо дотримувалися чинного законодавства,
  • не робили необдуманих кроків,

чоловіки віком від 18 до 60 (окрім винятків, передбачених ст.23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку і мобілізацію») - не намагалися перетнути кордон та не вдавалися до протиправних дій.

ЗАСТЕРІГАЄМО, що державний кордон - під постійним і пильним контролем прикордонників, будь-які спроби перетину держрубежу у незаконний спосіб будуть припинені, усіх правопорушників буде затримано в адміністративному порядку та передано до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.Україна зараз як ніколи потребує чоловічої сили та допомоги. Навіть ті, хто не тримав зброю в руках, можуть та повинні захищати Батьківщину всіма можливими способами. В таких умовах втікати зі своєї держави – злочин, зрада і сором! Ми закликаємо долучитися до лав Державної прикордонної служби, Збройних Сил України, інших військових формувань і разом з нами зупинити ворога.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А
Андрій

Суркісам про це напишіть

А
Антон

Треба було їх відпустити з таких бійців толку мало "соромно мені за вас " але ми не всі такі за себе можу сказати я точно залишуся захищати країну від ворога Слава Україні !!!

*
*****

Поки не було війни та блатували..

Читайте також