На Закарпатті полюють на агітаторів свободівця Куцина

8
13

21 лютого 2013 року близько першої години дня на мобільний телефон одного з членів Ужгородської міської організації ВО «Свобода» надійшов телефонний дзвінок з номеру 095-600-60-22. Особа чоловічої статі, яка представилася співробітником УСБУ в Закарпатській області, намагалася вивідати інформацію про хід передвиборчої агітації на виборчому окрузі № 36, що в Мукачівському районі.

Так званий «есбеушник» пропонував під’їхати та поспілкуватися віч-на-віч і погрожував відповідальністю за надання неправдивої інформації. Невідомого цікавила досить конкретна інформація: кількість машин, агітаторів, які працюють на 36-му окрузі і т. п. Зустріч так і не відбулася, оскільки зазначена особа більше не зателефонувала.

Закарпатська «Свобода» кваліфікує цей факт як неправомірне втручання у виборчий процес. «Якщо це справа рук певних провокаторів, а не СБУ, то, на нашу думку, знайти та покарати винуватця даного прецеденту – справа честі працівників СБУ в Закарпатті». – Так прокоментував цей не випадковий факт під час виборчого процесу в області голова Закарпатської «Свободи» Олег Куцин.

Саме він висунутий і узгоджений з опозиційними силами – партіями «Фронт Змін» та ВО «Батьківщина» – єдиний кандидат в депутати Закарпатської облради по Мукачівському районі – виборчий округ № 36. З відповідним повідомленням свободівці звернулися до УСБУ в Закарпатській області.  
 

Коментарі

RV
Rusyn Val.

Боже,найшли кого піарити - люмпена Куцина?Вандал з перевала,"пожігатєль" колес, спить і видить свій депутатський мандат.Олег,не трать задарь сили,лігай на дно!

ДУ
до усіх

Усі чомусь негативно сприймають Свободу, точніше особливо регіонали бояться Свободи.І правильно,це єдина партія, яка стала на заваді регіоналам та різним провладним прихвостням, бандитам та злочинцям.Свобода обрала вірний шлях, який став на заваді донецьким рагіоналам,які вже давно наплювали на народ України та усе українське.І повірте,ми ще будемо молитись,щоб свободівці захищали простих громадян, так як ми нікому не потрібні і самі себе не спроможні захистити,боїмося самі за себе вголос заявити,не говорю уже щоб ми себе самі захистили.Немає лідерів у нас,закарпатців.Тому дуже добре,що є свободівці,які здатні заступитися за Україну!

1
123

У Куцина закінчуються памперси?

П
патріот

До ЯРОСЛАВ. Хоч імя правильно написав, хоч і заглавними буквами, зразу видно грамотний "Свободівець", до речі, я не підтримую жодну представлену партію, і їх зажравшихся кандидатів, які лише і вміють що обіцяти, а чого мене шукати, напиши свій номер телефону перезвоню, а обкрадаєте народ ви, вже вам і паспорти очі мозолять які люди роблять не з кращого життя, а щоб виїхати заробити грошей і прокормити свою сімю, а ви ще хочете і це від нас забрати, там у Львові, та Івано-Франківську наводь покращення а на Закарпаття не лізь вмісті зі своїм Куцином.

Ж
жук

це не той куцина що комбікорм продає. А то свині не ростуть

1
123

А коли вже будуть таких засувати кудись?

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

не правильна назва статті- 1."В закарпатті не звертають увагу на агітаторів куцина" 2. В Закарпатті куцин не має агітаторів, і полює на них" 3. куцин відвідав Вільшани, і побачив своїх агітаторів в палатах, на які полують санітари!

Я
ЯРОСЛАВ

До лже патріота,судячи з твоїх коментарів, ти не птріот,а ідіот, і коментарі пишеш із психушки регАНАЛЬНОЇ партії,партії наперсточників,зк,пройдесвітів які обкрадають народ.Одне радує що залишилося вам уродам дуже мало часу,народ віддячить вам за покращення вже сьогодні,а тебе ми знайдем і за пасквілі які ти недоробленику пишеш,спитаєм.ЗК на нари банду тудаж!!!!!!СЛАВА УКРАЇНІ-ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!

ДЧ
Добрий чоловік

СБУ, прокуратура, суд зайняті рейдерством, в них немає часу на телефонні звінки, такщо розслабся

П
патріот

Опозиції уже привиджуєся, шо за ними полюють. У страха очі великі, на злодійові шапка горить.

П
патріот

Чого брешете, ніхто на вас не полює, і не звертає уваги, як ваші розносчики газет ходять у формі УПА, з сокирами в рюкзаці, але зявивбися у Львові з червоним прапором то ви би його роздерли, а ми мирні доки мирні...

П
патріот

Більше нікого було висунути, а Куцина? Він же балотувався у Верховну раду, не пройшов, і не прійде тут у Мукачівському районі, нам не треба, як донецьких, так і галичан... у нас мирна область, не лізьте до нас куцини...

У
уцка

ха-ха-ха повні гатьи????????????? Куцин,тобі у колхоз!!!!!

Читайте також