На Закарпатті понад 70 пацієнтів перебувають на апараті ШВЛ. З них - 1 вакцинований

14
15

У лікарнях Закарпаття наразі перебуває понад 600 пацієнтів із коронавірусною інфекцією.

Як зазначив на брифінгу директор департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Анатолій Пшеничний, наразі 71 закарпатець перебуває на апараті ШВЛ і лише 1 із них повністю вакцинований. Це підтверджує, що імунізація значно знижує вірогідність виникнення ускладнень внаслідок коронавірусної хвороби

«Зараз ми спостерігаємо відносно стабілізовану ситуацію із розповсюдженням хвороби. Однак через підвищення захворюваності в країнах Європи ми повинні бути готовими до погіршення епідситуації», — зауважив Анатолій Пшеничний.

За словами Пшеничного, єдиним ефективним методом захистити себе та інших, а також знизити навантаження на систему охорони здоров’я є вакцинація.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Г
Голесо

Та..де...яка вакцина?!Коли просту маску на дегенератах неувидиш....Вас даже не штрафують...))))))Задайте собі вопрос чому?!))тіпо гроші нетреба сим взяточникам?!))Та неее то,ви ненужні никому... Шкода обіднів народ на розум...ко умер,а ко уііхав(600.000,офіційно за 2021),із проклятого гетто,у якоє привратилася ся утопія.Бідненькоє моє закарпаття,такоє красивоє,такоє нещасноє...най ангели тебе бережуть,от сьої шароварщини.

Л
Лапша

Реклама

Д
Дохтурь

Ліжка заповнені в червону зону нас переведуть

ХЗ
Хворіли, знаємо

Вакцинація справді рятує! Перший рах перехворіли сім'єю у листопаді 2020 року. Чоловік - 5 днів висока температура, яка не збивалася. Страхітливий кашель, не міг спати ночами, у грудях пекло. Далі ще тиждень залишкового кашлю та 2 тижні без нюху. Я - два тижні температура, той же кашель, запалення, антибіотик, втрата нюху на місяць, після того ще місяць повсюди смерділо сигаретним димом (вдома ніхто не палить). Чоловік вакцинований Коронаваком у травні-червні. Я - модерною у серпні-вересні. Зараз хворіємо вже тиждень. Чоловік 2 дні температурив 38,2-38,4, легко збивалося парацетамолом. Трохи кашляв, але не сильно. Зараз все ок, але треба досидіти 14-денний термін. Я - легке першіння в горлі і закладений ніс. І все. Обидва рази хвороба підтверджена ПЛР-тестами. Різниця між першим та другим разом ну дуууууже відчутна!

P
Petya

Через декілька днів після праздника бухла буде більше. Ко Вас буде лічити ? Обдолобаний Балога ?

Г
Глядач

На пачці із сигарет намальовано, який може бути ефект від куріння, а бажаючих курити від цього не меншає. Від вакцини цифри показують, що краще бути вакцинованими, як невакцинованим, але всеодно є такі Лохдауни, які краще знають за всіх і статистика бреше для них. Не знаю де можна було знайти таку інформацію, що вакцина на 100% захистить від вірусу. По іншим країнам пошукайте самі статистику і побачите ту ж тенденцію, що і у нас. А те, що весь світ не може побороти ковід, винуваті як раз ті, що невакцинуються. Вони є чудовою "лабораторією" для виживання і мутування вірусів.

Л
Лохдаун

Спочатку казали не будуть вакциновані заражатись, потім лиш легко хворіти, тепер вже 4-ту дозу в деяких країнах колють, а ітак не помогає. Ще 10 доз собі поколіть, точно будете захищені. А як ця брехлива статистика робиться рано чи пізно все одно випливе.

Л
Лохдаун

Дайте інформацію по процентному співвідношенню в таких країнах як ізраїль, британія, от то буде дуже цікаво, тоді і побачите експерти як доводиться користь вакцинації, яка реально 0

Г
Глядач

Ні від якої інфекції не існує вакцини, яка б на 100% захистила організм. Це треба знати. Імунітет у населення всього світу весь час падає (їмо хімію, п"ємо хімію, дихаємо хімією). Подивіться скільки дітей зараз з різними алергіями. Давайте ще не будемо допомагати організму, будемо невакцинуватись і інших закликати так робити. У статті написано, що із 71 одного пацієнта лише 1 вакцинований, решта 70 невакциновані!!! Як ще доводити користь вакцинації? І до чого тут грип і ін.?

В
Вакцинатори

Ось вам і відповідь - людина вакцинована і під ШВЛ. А ШВЛ - це майже 90% того що не вийде з того. Тож той директор департаменту правду каже - й вакциновані помирають і є в реанімаціях. Дякуємо за правду тому Пшеничному.

ДН
До народу, клоунів

Тупой народ, тупі коменти. Заслуговуете на таке нищенске життя.

Н
Народ

А де дівався грип і простуда , навірно ковід усе поїв !

Г
Глядач

До Клоунів-експертів: клоуни повинні давати радість людям, а ви дратуєте, розчаровуєте і тд. До того ж ви і не математики, виходячи із ваших роздумів. Однак, мені не зрозуміло, чому ви так сміливо беретесь коментувати те, у чому, як бачу, зовсім не розумієтесь. Через таких клоунів ми маємо те, що маємо. Ліпших помічників для процвітання вірусів не придумаєш. Хотів би нарешті почути від подібних "спеціалістів" рецепт вирішення проблеми ковіду, якщо вакцинація, по-вашому, не варіант .

С
Скора

Тот 1 неборак купив собі сертифікат. Думав шо прокатить

К
Клоуни

Та як оно рятує кіть вакцинований потребує кисневої маски?Враховуючи тпроцент вакцинованих маєм відповідний процент вакцинованих ві лікарні, ніфіга та вакцина не рятує

Читайте також