На Закарпатті попрощалися із дворічним Марселем, який загинув у ДТП (ФОТО)

15
5

На Закарпатті 8 серпня попрощалися із дворічним Марселем, який загинув внаслідок ДТП за участі нетверезого військовослужбовця.

"Сьогодні (8 серпня, — ред.) ми похоронили Марсельчика. Дворічного хлопчика, який став жертвою чужого недбальства, п'янства, жертвою порушення Божого і людського закону. Бачимо, наскільки важливо жити чесно, наскільки важливо не переступати як Божий Закон, так і людські правила дорожнього руху. П'янство і вживання наркотиків є злом. Часто за це платять своїм життям навіть невинні і святі діти", — повідомили на сторінці у Facebook Парафії св. Миколая села Велика Копаня.

Як раніше писало Mukachevo.net, дитина загинула 5 серпня у ДТП, яка трапилась у селі Велика Копаня Берегівського району.

Водій автомобіля «Mercedes Benz» наїхав на двох пішоходів - 33-річну жінку з 8-річною дитиною, які рухалися по узбіччю дороги в попутному напрямку. Після цього водій допустив зіткнення з автомобілем марки «Volkswagen Golf», що знаходився праворуч на узбіччі. В останній автівці перебувала молода сім’я - 21-річний водій, його 20-річна дружина та їх 2-річний син.

З місця ДТП госпіталізували всіх п’ятьох травмованих. Від отриманих травм у лікарні померла 33-річна жінка та 2-річний Марсель. 8-річна дівчинка та 21-річний водій, батько Марселя, потрапили до реанімації.

24-річного водія правоохоронці освідчили — у його крові виявили 0,83 проміле алкоголю, що у 4 рази перевищує допустиму норму. Також, за інформацією правоохоронців, він був під дією наркотиків.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
Олександр

Співчуття батькам та рідним навіть не уявляю яке горе вони зараз переживають

Ф
Фіть

Чесно я би го прорідив через сито

С
СуперМаріо

Це повна бездіяльність патрульної поліції. Угашені ідіоти катаються містами і селами країни,і вбивають невинних людей.

Ш
Шизоїд

Палинка помагає розслабитися. Ти хочеш би люди в зашморг лізли зняти стрес?

ІП
Іван Поп

Заборонити палінку. Алкашня давить діти!!!! Кілько то щи бдуть кришувати.111

Читайте також