На Закарпатті посадовці привласнили 3,1 млн.

5
4

У Закарпатській області відкрито два кримінальних провадження за ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) стосовно службових осіб одного з товариств з обмеженою відповідальністю.

Як стало відомо, впродовж 2009-2010 років під час проведення реконструкції водозахисних споруд поблизу сіл двох районів вони завищили вартість виконаних робіт, у результаті чого привласнили відповідно 2,3 млн грн  та 800 тис. грн бюджетних коштів. Про це повідомляє управління зв’язків із громадськістю міністерства внутрішніх справ України.

Коментарі

Q
Qq

Не треба їх поіменне називати,бо всі вони йдуть у депутати і ціль у них одна...

І
Іван

Хлопці треба більше піднімати питання,як ото в такій тіпа Демократичній державі сприяють розвитку всьому бізнесу "тіпа",а щоб почати будувати свій власний магазин тебе з інспекції ДАБК в Закарпатській області відправляють до якогось Сергія Іщенко якому треба заплатити 2 долара за квадрат (послуга його називаєтьбся юридичний супровід),щоб тобі видали зареєстровану декларацію про початок виконання будіельних робіт-це чисто настоящий рекет у прямому розуміні слів.Винуватитити нетреба працівників нашої інспекціїх бо це скорше всього указ з верху.

Л
Ледида

У Міжгірському районі щурі розікрали всьо що було,творят беспрідєл і прокуратура їм по -ую,так!!!!!!!

П
патріот

А в Мукачівській РДА 7 мільйонів привласнено з паводкових грошей, і в Чинадіївській с.р. 2 мільйоно, це офіційно, з слів перевірки...

Читайте також