На Закарпатті правоохоронці затримали вантажівку з телефонами та ноутбуками на 65 млн (ФОТО, ВІДЕО)

13
7

Вантажівку, яка прямувала на виїзд з області та замаскована під службове авто однієї з відомих в Україні служб доставки, зупинили в селі Ужок на Ужгородщині.

В поліції Закарпаття розповідають, що в багажному відділенні водій перевозив десятки щільно упакованих коробок та надав для перевірки товарно-транспортну накладну, яка викликала сумніви у поліцейських щодо правдивості, адже мала явні ознаки підробки.

Поліцейські прийняли рішення здійснити огляд вантажу, в ході якого у пакунках було виявлено масштабну партію дороговартісної контрабандної техніки. Мова йде про понад 4 тисячі нових телефонів, годинників, гарнітури, ноутбуків та іншої техніки, що належить компаніям зі світовим визнанням.

За оцінками експертів сума вилученої продукції становить понад 65 мільйонів гривень, або ж приблизно 1 млн 700 тисяч доларів США.



За оперативною інформацією, при ввезенні цього товару із-за кордону, не було сплачено жодного мита до державного бюджету України. Таким чином, можна припустити, що державі було завдано фінансових збитків орієнтовно на 13 млн гривень.

Наразі вся продукція вилучена. Слідчі, відкрили провадження за частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлють всіх осіб, причетних до цієї схеми.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Н
но

тепер треба з усіма правопорушниками так: Провинився - у воєнкомат, бігом. А тих, хто «причетний», мош заставити купити і «адамс» чи « бредлі». А много буде триндіти, то і F16

Д
Дуня...

Айбо тото нич, бо міністер фінансів каже, що у нас корупція найменша за останні 20 років... Подумаєш не сплатили 13 мільйонів... Хоча скільки ще пройшло подібних партій... Тих на границях як воєнкомів: позвільняти і на передову... Там глядиш -- корупція і направді зменшиться...

Д
Доброчесні

То все наклепи на чесних підприємців і митників. НАЗК перевірить всіх, включно з родичами і коханками і псами коханок і за результатами ретельної перевірки повідомить, що всі вони доброчесні, а факти викладені у ЗМІ не знайшли свого підтвердження.

ДЯ
до Я

Нажаль воно так і є

Я
Я

особи причетні до цього?.... перейдіть на словацьку або угорську сторону, дайте офіційний запит по перетину цієї продукції, і будете знати коли, хто, у яку зміну.... скільки А хто в києві отримувач????? Схеми йдуть із столиці, а це прості виконавці

7
7777?

ТО шо?ПоГранці і митники-БАРИГИ?*А ЯК ЦЕ гасло="ВИКРИЙ БАРИГУ-ОТРИМАЙ КЄШ...В Десятки ТИС Грн!"

P
Petya

Погранці із таможниками пропустили . А доблесні мусорята имили на постові. Забули їм забашляти ?

Читайте також