На Закарпатті правоохоронці зупинили Land Cruiser з партією кокаїну на понад мільйон

5
2

29-річному водію позашляховика, мешканцеві Києва, повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів і прекурсорів в особливо великих розмірах, а також у незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури розповідають, що автівку Toyota Land Cruiser, в якій киянин перевозив кілька десятків пакетиків із уже розфасованим кокаїном, правоохоронці зупинили в березні.

Також при собі житель столиці тримав і вогнепальну зброю з патронами до неї. Дозволу на зброю чоловік не мав.

Вартість вилученого кокаїну масою 170 г партії на чорному ринку оцінюють у понад 1 млн грн. Крім того, підозрюваний зберігав там згортки з канабісом і псевдоефедрин – прекурсор, який використовують для виготовлення наркотиків.


Затриманому киянину вже обрано запобіжний захід – безальтернативне тримання під вартою. За інкримінованими статтями чоловіку загрожує 12 років позбавлення волі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДД
До до

Авто на фронт, sуку накормити тим лайном. Або без зброї на фронт на лоб йому набити татуху 5х5 см чорний квадрат. Хай це буде позначка всіх таких не людей продавців накотиків.

В
Військкомат

Авто на фронт . Sуку в тюрму .

Читайте також