На Закарпатті представили першого заступника головного прокурора області (ФОТО)

30
9

Сьогодні, 20 січня, прокурор Закарпатської області представив колективу регіональної прокуратури області першого заступника прокурора області – Івана Дем’янчука.

Про це повідомила прес-служба Закарпатської прокуратури. На посаду його призначено наказом Генерального прокурора від 16 січня 2020 року.

Довідково:

Іван Іванович народився 3 березня 1983 року у селі Лазещина, Рахівського району. У 2005 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. З вересня 2006 року розпочав працювати в органах прокуратури.

За цей час обіймав різні посади у прокуратурах міста Ужгорода, Свалявського району, прокуратурі Закарпатської області та Генеральній прокуратурі України.

Перед призначенням на посаду першого заступника прокурора Закарпатської області Іван Дем’янчук працював прокурором відділу запобігання правопорушенням в органах прокуратури управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора.

Коментарі

Н
Ну-ну

Треба було не корзину з квітами, а вінок покласти у пам'ять про продану прокуратуру.

М
мукачівець

на яких керівних посадах перебувають УРОЖЕНЦІ(корінні) міст Мукачево,Ужгород?де?всюди одні вонючі селяни..тут на рожах написано-будемо красти страшно

Ш
шоні

Медведі в Лазещині уже празнують

ОГ
Очко Грегор

Пантьо Мішка - ще не уросла тобі пішка! Тепер будуть тебе рвати хлопці мукачівські

М
мадяр

А коли повернуть вінницьку кришу в прокуратурі парашутистів на берегівському басейні.Давно пора исю братву повернути на родіну,нажерлися уже доста!

О
ого

інтелект пре з їхніх облич.

Д
Дюло

Усі єннакі, ко из них перший? Люди догадуйтеся! Там не єден, а чотири і котрий???

Ч
Чех

Най ся заінтересує тим дибілом із Мукачева шо ванну ікри жоні подарив ліпше би мозги їй купив

ДЗ
Доста Закрапаття

Питання до Рябошапки - коли уберуть з області головного корупціонера, злодюгу, поціновувача молоденьких неповнолітніх дівчаток (а по-простому педофіла) Гаврилюка? Який всюди хвастає, шо є корешом голови офісу Президента пана Богдана і йому начхати на всіх? а вособливо на Президента? Це боротьба із корупцією команди ЗЕлених, руками самих корупціонерів? ДОСТА!!!!

Читайте також