На Закарпатті проходить декада зайнятості

16
2

з 12 до 22 грудня

Міністерство праці та соціальної політики України разом з Державною службою зайнятості у період з 12 до 22 грудня 2008 року проводить Декаду зайнятості, присвятивши її 18-їй річниці створення державної служби зайнятості.

Метою заходу є проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи із широкими верствами населення та громадськості, органами влади, сторонами соціального діалогу, засобами масової інформації щодо прав людини у сфері зайнятості, демонстрація існуючого попиту та пропозиції робочої сили, стимулювання населення до активної поведінки на ринку праці, сприяння розвитку соціального діалогу у суспільстві та соціально відповідального бізнесу.

За сприяння органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування спільно з представниками управлінських структур, бізнесу та громадськості буде проведено низку інформаційно-консультативних заходів з проблем протидії негативному впливу на економіку області світової фінансової та економічної кризи.

Успішне проведення Декади зайнятості дозволить привернути увагу громадськості до конкретних дій влади щодо стабілізації ситуації у сфері зайнятості в умовах світової фінансової кризи.

Відділ організаційної роботи та взаємодії
з соціальними партнерами та громадськістю
Закарпатського обласного центру зайнятості


Коментарі

О
Ольга

Що саме паскудне так це те, що на цих заводах ще й не зроблять відмітку в направленні, що вакансії у них нема, а напишуть що ти відмовляєшся від роботи. Так було зі мною. Я маю такі 2 відмови і зараз на 2 місяці зняли оплату.Люди будьте уважні - не беріть направлення на роботу поки не перевірите, що вакансія активна і підходить вам!!!!!!!!!!!!!!!

С
спостерігач

в мукачеві на облік стати трудно ганяють по всіх заводах атам не беруть а тільки звільняють

Читайте також