На Закарпатті проходить Всеукраїнська семінар-нарада

5
0

підрозділів МНС з питань охорони праці

На Закарпатті впродовж 13-16 травня проходить семінар-нарада з представниками підрозділів МНС України в областях з питань підвищення ефективності питань охорони праці щодо попередження нещасних випадків і професійних захворювань у підрозділах МНС України.

 У нараді також беруть участь працівники охорони здоров’я, державного нагляду з питань охорони праці, виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань.

 Основною метою проведення даного заходу є попередження нещасних випадків серед працівників системи МНС України під час виконання службових обов’язків. І не дивно, адже щоденна робота рятувальників (під час ліквідації пожеж, аварій катастроф та інших стихійних лих) пов’язана з ризиком і потребує неодмінного дотримання всіх вимог законодавства щодо збереження як життя людей, які потрапили в надзвичайну ситуацію, так і власного життя.

 Запорукою безпечності повинно стати неухильне дотримання правил охорони праці, своєчасне виявлення і усунення наявних недоліків, посилення відповідальності за станом охорони праці в підрозділах МНС, повідомили в Центрі пропаганди ГУ МНС  в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також