На Закарпатті провели олімпіаду з математики

7
0

29 січня 2012 року на базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти пройшов ІІ тур ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

 

З вітальним словом до присутніх звернувся В. Петечук, заступник директора Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, голова журі, він також провів інструктаж.
 
Відповідно до листа Інституту інноваційних технологій і змісту освіти від 02.12.11 № 1.4/18-3860 „Про проведення ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики” особливістю ІІ туру олімпіади є те, що всі учасники уже є призерами ІІІ етапу. Після проведення ІІ туру відбувається розподіл призових місць між учасниками.
 
Олімпіадну роботу виконували 52 учасники із 54, які відібрані за результатами І туру 22 січня 2012 року. Не з’явилися Костик Михайло (учень 10 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 ім. В.С.Гренджі-Донського м. Ужгорода) та Гала Олександр (учень 11 класу Мукачівської гімназії), які згідно із зазначеним листом Інституту інноваційних технологій і змісту освіти автоматично отримують диплом ІІІ ступеня.
 
Відповідно до рекомендацій журі та рішення оргкомітету визнано переможцями олімпіади і рекомендовано нагородити дипломом І ступеня – 7 учнів, ІІ ступеня – 12 учнів, ІІІ ступеня – 35 учнів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також