На Закарпатті проводять службове розслідування за фактом хабарництва,

8
2

знятим кореспондентами `Інтера`

5 червня 2008 року в кабінеті голови ДПА у Закарпатській області Тетяни Шаповалової спецкореспондентом телеканалу „Інтер” у Закарпатській області продемонстровано відеозапис, зроблений 19 травня 2008 року на посту ДАІ „Нижні Ворота” у Воловецькому районі Закарпатської області. На плівці зафіксовано два факти передачі водіями мікроавтобусів при поверненні з Угорщини в Україну, грошей, працівникові податкової міліції К.

Цього ж дня Головою Державної податкової адміністрації у Закарпатській області працівника Управління податкової міліції, дії якого зафіксовано на відеозаписі за вчинок, що дискредитує звання працівника податкової міліції звільнено.

Керівництвом Державної податкової адміністрації України з метою аналізу організації роботи, визначення причин та умов, що сприяли факту хабарництва з боку працівника податкової міліції, до ДПА у Закарпатській області відряджені працівники центрального апарату для проведення відповідного розслідування.

З метою запобігання фактам корупції та хабарництва серед працівників податкової служби, 6 червня 2008 року весь особовий склад Державної податкової адміністрацій у Закарпатській області ознайомлено з відеозаписом, наданим телеканалом „Інтер”. Крім того, податківцям нагадано вимоги Закону України „Про боротьбу з корупцією” та кваліфікацію злочинів у сфері службової діяльності Кримінального кодексу України.

Державна податкова адміністрація України вкотре звертається до громадян з проханням інформувати про неправомірні дії працівників податкової служби на телефони довіри, які в цілодобовому режимі працюють в кожному регіоні України. Конфіденційність – гарантується.


 

Коментарі

Ю
юра

що вважається корупцією і до кого звертатись

Z
Zhenya

ахахахаха Зайдите в Тячевский паспортный стол , вот там то корупция цветет не по детски

Читайте також