На Закарпатті пройде "120 метрів моди Ranetti"

3
2

У четвер, 18 серпня, о 10.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться прес-конференція на тему: «120 метрів моди Ranetti».

Запрошений: Олександр Маліков – організатор проекту «120 метрів моди Ranetti».

На зустрічі мова йтиме про показ моди, котрий планують провести в Ужгороді у неділю, 21 серпня, на пл. Театральній (початок – о 14.00). Організатори очікують гостей із багатьох міст України. На червоній 120-метровій доріжці моделі демонструватимуть колекції таких знаних майстрів, як Петро Сорока, багаторічний учасник «Українського тижня моди»; Юлія Тушницька, учасниця Львівського тижня моди. У рамках цього яскравого дійства відбудеться і конкурс оригінального виробу.


Прес-конференція проводитиметься за адресою: м. Ужгород, вул. Станційна, 16 \1, прес-центр газети «Закарпатська Правда».

Коментарі

ОП
Олег Полажинець

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар

ОП
Олег Полажинец

Как известнейший закарпатский автожурналист и мыслитель, ответственно заявляю, что этот Ranetti - ерунда! Сам я такой бренд не носил, не ношу и не буду носить. Если кому нужны мои советы о том, какие бренды ценны качеством и красотой, милости просим в ЗакарпатЕвроТранс, на личное общение или задавайте вопросы тут..

Читайте також