На Закарпатті пройшов автопробіг (ФОТО)

13
0

24 серпня представники Закарпастької опозиції провели автопробіг з районів Закарпаття до м. Ужгорода.

Представники Мукачівської міської, Мукачівської районної та Свалявської районної організацій проїхали на авто по м. Мукачево.

Маршрут пролягав по вул. Матросова де було сформовано автоколону, потім повернули по вул. Миру до центру міста, далі по вул. Я. Мудрого , звідки звернули на вул. Пушкіна, далі на вул. І. Зріні, потім по вул. Чехова, звернули на вул. Валенберга, далі по вул. Космонавта Беляєва через міст. Далі була зупинка біля МДУ, щоб покласти квіт до памятника Шевченка. Далі поїхали до фонтана в Росвигові, проїхали по вул. Росвигівській і виїхали на трасу Мукачево-Ужгород.

Біля Ловачки була сформована колона до якої приєдналися представники всіх інших районів, що приїхали з Красного Поля. Звідти колона вирушила до м. Ужгорода. В смт. Середнє автоколона звернула з траси і проїхала через селище. Потім була зупинка біля знаку Ужгород в с. Барвінок, де остаточно була сформована автоклона - до учаників приєдналися представники Ужгородської міської та районної організацій партії ВО "Батьківщина", а також ПРП. Колона через Кінчеш вирушила до с. Розівки, звідти через с. Минай та вул. Минайську виїхали на вул. Пр. Свободи, поїхали до Залізничного вокзалу де розвернулися та поїхали по Проспекту до пл. Народної, щоб вклонитися памятнику Кобзареві. Там після короткої промови, в якій було відзначено ситуацію в Україні, та зачитано листа від Лідера Опозиції - Юлії Володимирівни Тимошенко, присутні поїхали по вул. Собранецькій до виїзду з м. Ужгорода.

Варто відзначити, що багато мешканців Закарпаття, які або їхали назустріч на авто, або стояли обабіч дороги привітно зустрічали автоколону. Це лише підтверджує, що все більше громадян незадоволені владою.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також