На Закарпатті проживає найменше в Україні надмірно худих людей (ВІДЕО)

6
0

Якщо ви шукаєте другу половинку з стрункою талією, то вам в Київ, або на Західну Україну. Такого висновку дійшов Державний комітет статистики, який провів опитування на надмірну вагу тіла. Виявилось, такою проблемою здебільшого страждають на Сході та Півдні нашої країни.

Державний комітет статистики, який провів опитування, за результатами якого громадяни Східних областей України набагато важчі за своїх західних співвітчизників. Це пов’язують із більш урбанізованим Півднем та Сходом нашої країни, де міський стиль життя, калорійна їжа, мало руху, призводить до ожиріння. Чого не скажеш про Захід, де переважає сільське населення, якому у фізичній праці нема рівних. Сама ж надмірна вага тіла пов’язана з неправильним харчуванням та недостатнім розходом енергії, зазначають лікарі.

Проте, це не єдині причини. Щоб визначити чи людина почала набирати надмірну вагу тіла, лікарям допомагає простий у використанні калькулятор індексу маси тіла. Все що потрібно знати, це вагу та зріст людини. Що ж стосується Закарпаття, то лікарі до червоної зони ризику ожиріння, позначеної на калькуляторі, закарпатців не відносять. Що ж стосується заниженої маси тіла, то тут закарпатці посіли останнє місце. Якщо вірити Державному комітету статистики, в нашій області проживає найменше в Україні надмірно худих людей, лише 0,2 %.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також