На Закарпатті розглядатимуть бізнес через об'єктив

5
0

Програма IFC (Міжнародної фінансової корпорації) "Подолання наслідків кризи у корпоративному секторі" разом з порталом Vlasnasprava оголошують конкурс фотографій "Малий і середній бізнес в об'єктиві".

 

Умови конкурсу: У конкурсі беруть участь ті фотографії, які були отримані до 10 вересня 2011р. 
 
Вимоги до фотографій:  Фотографії можуть бути чорно-білі або кольорові. Вони повинні бути у цифровому форматi з розширенням не менш ніж 1024×768. Розмір файлу фотографії не повинен перевищувати 4 мегабайт.
 
Адреса: Фотографії відправляйте на електронну адресу info@vlasnasprava.info. В листі обов’язково вкажіть в темі листа «Фотоконкурс «Малий та середній бізнес в об’єктиві», а також прізвище та ім’я, контактні дані.
 
Авторське право:  Автори отриманих фотографій гарантують, що ці фото є оригіналами. IFC залишає за собою право використовувати одержані фотографії на свій розсуд, а також при публікації у ЗМІ з обов’язковим ім’ям автора.
 
Фотографії, які беруть участь у конкурсі, будуть розміщені на сайті організатора. При відборі переможця конкурсна комісія буде враховувати якість фотографій, оригінальність сюжету, актуальність теми, а також подання національної специфіки бізнесу. 
 
Призи 
Переможців, які будуть визначені до 15 вересня, чекають призи: 
 
Нагорода за І місце – Електронна книга PocketBook 301 plus Стандарт black 
  
Нагорода за ІI місце - МП3 плеєр iRiver S100 4Gb Black 
  
Нагорода за ІII місце – Жорсткий диск A-Data CH94 640GB 5400rpm 8MB ACH94-640GU-CBL 2.5 USB 2.0 External Blue

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також