На Закарпатті розпочалася суцільна осіння дератизація

2
1

Закарпатська область є ензоотичною з лептоспірозу. Захворювання реєструються практично в усіх районах області.

 

Основним резервуаром і розповсюджувачем збудника лептоспірозу є мишовидні гризуни, тому головна роль у системі заходів з профілактики лептоспірозу відводиться проведенню дератизації.
 
У відповідності до розпорядження голови ОДА від 16.09.2005 року № 570 “Про забезпечення заходів щодо боротьби з мишовидними гризунами” та доручення головного державного санітарного лікаря області від 20.09.2010р. №38 з 01.10.11р.до 31.10.11р. на території області у містах, райцентрах, селищах міського типу проводиться осіння суцільна одночасна дератизація з охопленням об”єктів держсанепіднагляду, відкритих територій – парків, скверів, берегів річок, кладовищ, місць збору та утилізації твердих побутових  відходів. Дератизаційні заходи виконуються відділами та відділеннями профілактичної дезінфекції міськрайСЕС.
 
З метою охоплення суцільною дератизацією приватного житлового сектора та, відповідно, покращення її загальної ефективності, прохання до власників приватних будинковолодінь долучитися до проведення даного протиепідемічного заходу. Для цього необхідно у вищезазначені терміни звертатися у територіальні санепідстанції, які нададуть Вам якісну та кваліфіковану послугу.

Коментарі

В
Вуйко

Та лишіть уже Рату у спокої

Читайте також