На Закарпатті СБУ затримала шанувальника путінського режиму

7
5

Мешканець Ужгородщини в соцмережах проводив інформаційно-підривну діяльність проти України та виправдовував воєнні злочини окупантів.

Як повідомляє пресслужба СБУ, зловмисник публічно виправдовував російську агресію та публікував дописи на підтримку дій рашистів. У публікаціях йшлося про те, що начебто Україна обстрілює мирне населення та намагається знищити російськомовних громадян. Україну чоловік звинувачував у «розпалюванні безрозсудної антиросійськості», а винними у повномасштабному вторгненні рф визнавалися треті країни. «Інформаційні приводи» брав, здебільшого, з пропагандистських ресурсів.



Служба безпеки України ініціювала проведення судово-лінгвістичної експертизи, яка підтвердила наявність у поширюваних дописах публічних виправдовувань збройної агресії рф. У ході слідчих дій співробітники СБУ отримали доступ до мобільного телефону агітатора, з якого він репостив деструктивний контент.

Слідчі СБУ повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України – «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників».


Коментарі

S
smoke

шо сі робииит??

.
......

Мы вчора пили за путіна. Двічі за упокой. най горить у пеклі!!! І всі вті ко пуддержує того гівнюка

A
aни

Шо по Іванови Данацкови? Його так "затримали" і так го судять, шо аж ниякої біди йому не є

П
Петро

Незрозуміло чим взагалі займається СБУ в Закарпатті, "шанувальників путінського режиму" у нас як у дурного шапок, а СБУ раз у рік заявляє що вони когось там затримали. І я не вірю що в області не було підготовлених "кадрів" які мали "брати владу" після російської окупацї. Де заарештовані????

Д
Дейжі

Цікаво

Читайте також