На Закарпатті СБУ зловила двох підприємців, які транслювали російське телебачення

3
23

Служба безпеки України та прокуратура викрила підприємців та блокувала сам механізм надання послуг показу російських телефільмів, щодо яких діє заборона у країні.

Про це стало Mukachevo.net з власних джерел у правоохоронних органах.

Наразі, всі вилучені докази та прилади направлені на експертизу. На основі цього буде вирішуватись питання про оголошення підозри фігурантам справи.

Нагадаємо, відповідні обмеження вступили у силу ще у 2014 році, аби протидіяти ворожій пропаганді. Тоді міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков видав наказ № 840 від 19 серпня ц.р. «Про деякі питання інформаційної безпеки України».

Коментарі

Л
Львов

Я вчера полировал волосяной пирожок нашей леночки лукаш и менья теперь штирит лутше ацетона.

Л
Львов

Стартовали этим - https://www.youtube.com/watch?v=XOAGigQL2t4 Заканчиваем шаурмовой СБ?

ДЮ
До ю

Ипать, який в тебе вінегрет в каструлі. Тобі точно в дурку пора.

Ю
ю

психічно здоровий чоловік після 5 хв скабєєвой чи кісєльова реагує блювотними рефлексами. Тому по тому, ко се позерать мош ставити діагноз. Варто лем покласти визначник - ко шо позерать - і у дурку. А про Бандеру - він сидів у концтаборі (нацистському), тому фашики, обламайтеся - чим більше ви проти Бандери (за фашизм), тим більше люди ненавидять нациків, фашиків, комуняків і усяке ідеологічне сміття.

8
80

Навіщо такі складнощі? Слід поламати людям "тарілки". І нащадки Бандери будуть задоволені.

І
Іван

З того нич

І
Іван

З того ним, тяміт мої слова!

DI
Dlja Igor

Molodec. Ja toze mimo Ukrajinu. Naj sja poserut xoxly.

3
399

Kolys hlusili Holos Ameriki... Vy taki sami, jak i komunisty. Ne hlusi. debatuj!

ДЧ
До читача

Дякуємо всім конкурентам, будемо продовжувати надавати найкращий інтернет мукачівцям, цілком легально!

1
1234

кому, шо, і нашо - це вже питання риторичні, але дивує той факт що люди згоджуються платити за те що їм серуть в голови)))))

В
Василь

Игор 16:50 , ми також щасливі ,що позбулися тебе ідіота і ти не наплодиш подібних собі.

И
Ичі

Інтересно, кому там "Стартелеком" дорогу перейшов?))

Т
Троцкій

Вони просто збирали в людей абонплату за канали і клали собі в кишеню. А так не мож, треба платити дистрибютору. Також і Віндовс треба купити і за пакет Віндовс Офіс заплатити, всякі Фотошопи теж платні. Але хто в нас буде такий чесний?

П
Пасульов

Кто сейчас вообще телевизор смотрит? Счастливые люди с избытком свободного времени

И
игор

спасибо, ещЁ раз порадовался что вовремя смотался из дурдома!

ЧД
Чак до редакції

Вже вкотре кажу що ви ДеБІЛИ!!! Коли вже це сталося таке, що накази МВС набули сили законодавчого АКТУ???

Ч
Читач

Ліпше би занялися мукачівським "Star Telecom" який використовує бренд "Київстар", а сам праює без необхідних дозвільних документів

Х
Хутор

Но йсе нарушенiе , но йсе Ай !!! Лiчно я , вчора дивився фiльм « свадьба в Малиновке» I там був цiкавий персонаж , який нагадуе вукраiнцю в цiлому звати було його Попандопало !!! Сбу заарештуйте мене !!

Я
Яна

До уваги редактора. Вам або надали недостовірну інформацію, або ви вирішили хайпанути)) от офіційно https://zak.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=260737&fbclid=IwAR1o2b-qljv3T0Pv71pgiFN8FF1CCAAMU2F5YwLg-GJih8drtZLGvINdNHA

Г
Гарік

Може пора вже розібратися чому в угорськомовних районах не працює цифрове ТБ що неуможливлює перегляд українського ТБ і взагалі будь-якого ТБ. Аналогове виключили і що далі? , купувати параболи за 1,5- 2 тис. грн. ? А ще заставляємо угорців вчити нашу мову - якийсь абсурд і ідеологічна диверсія. Заставити ОДА, облраду щось робити, а не позирати угорські новини з Орбаном про те яка Україна погана.

ДТ
До Таня

А до чого тут спутник? Цi бiзнесмени транслювали не через спутник, та не канали, а фiльми.

Т
Таня

Так на спутнику повно російських каналів, самі закриваєте укр.канали. то шо людям позирати? Соловйова, Скабеева, Киселёв.

Читайте також