На Закарпатті шукають найкращих жінку і чоловіка

9
0

«Обличчя Закарпаття – 2007»

В Закарпатті стартує програма «Обличчя Закарпаття – 2007». До Дня святого Миколая закарпатські експерти: журналісти, митці, політологи визначать найвидатніших особистостей Закарпаття на здобуття Незалежної премії "Обличчя Закарпаття – 2007". Не мають право номінуватися не жителі Закарпатської області. Про це сьогодні, 2 жовтня, власкору ЗІКу розповів один із організаторів проекту Федір Шандор.

Нагадаємо, що минулого року, у номінації «Політик року» переміг глава Секретаріату Президента Віктор Балога. Серед претендентів на це звання були мер Ужгорода Сергій Ратушняк та народний депутат (БЮТ) Олександр Кеменяш. Цьогорічний список «облич» наразі уточнюється і доповнюється, але, зі слів Федора Шандора, у ньому вже є прізвища вже названих депутатів. «Обличчями» минулих років на Закарпатті також були: екс-начальник УМВС України у Закарпатській області Юрій Рахівський та теперішній мер Мукачева Василь Петьовка.

Окрім політичних діячів, експерти визначать найкращих серед підприємців, меценатів, діячів культури. Назвуть найкращі ЗМІ області, а також визначать найкращу закарпатську жінку і закарпатського чоловіка. Крім того, до бюлетеню включено спеціальну почесну номінацію під назвою "Людина Закарпаття".

На фото: Минулорічний переможець у номінації «Політик року»  глава Секретаріату Президента Віктор Балога.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також