На Закарпатті шукають "Найкреативнішу ялинку"

5
0

На Закарпатті розпочали акцію «Найкреативніша ялинка». Вона стартувала з метою збереження природи Закарпаття.

Адже учасники робитимуть ялинки власноруч, при цьому залишаючи справжні дерева в лісі. В обласному центрі встановили 2 центральні зелені красуні, аби вже подарувати новорічний настрій ужгородцям. Які ж ялинки готують самі містяни?

Новорічні красуні в центрі Ужгорода чекають на гірлянди та інші прикраси і поки стоять без вбрання. Мешканці встигли почепити паперові сніжинки на їх нижні гілки. Натомість до прес-центру «Зеленого Закарпаття» уже принесли багато власноруч зроблених ялинок. Вони кольорові, прикрашені цукерками та іншими ласощами. Призові місця здобудуть власники найоригінальнішого дерева. Акція стартувала з метою збереження природи Закарпаття.

На думку організаторів, нині дуже важливо, аби люди дбали про навколишній світ, у якому ми живемо. Крім того, власноруч зроблені ялинки можуть стати символом тепла та передсвяткового затишку у родинах. Акція стала своєрідним ноу-хау для ужгородців, адже є можливість зробити креативний новорічний виріб та ще й отримати за це подарунки. Для того, аби стати учасником, потрібно виготовити ялинку, сфотографувати її і надіслати на адресу сайту. Усі ялинки по завершенні конкурсу обіцяють повернути власникам.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також