На Закарпатті спіймали банду, яка систематично збувала метамфетамін в області (ФОТО, ВІДЕО)

14
2

Про це повідомляють правоохоронці.

У ході проведення оперативних заходів слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та співробітники Управління стратегічних розслідувань встановили, що організатором бізнесу з торгівлі наркотиками являється 32-річний ужгородець.

До схеми чоловік залучив ще трьох закарпатців, віком 27, 30 та 36 років. Наркоторговець чітко розподілив ролі та завдання між усіма членами угруповання та особисто контролював поставки, фасування та збут «товару».Саме за його вказівками спільники напрацьовували клієнтську базу та постачали наркотики у різні населені пункти регіону.

У автомобілі «Mazda», що належить зловмиснику, поліцейські виявили та вилучили близько 250 грамів метамфетаміну. За цінами чорного ринку така поставка коштувала понад пів мільйона гривень. Обшуки було проведено і у приватних помешканнях та автомобілях наркоторговців. Окрім наркотичних речовин було вилучено металевий кастет, набої різного калібру, банківські картки, а також гроші у іноземній та національній валюті. Вилучено також й автомобілі марки «Mazda», «Toyota» та «Opel», що належать підозрюваним

Наразі організатор та двоє виконавців затримані та поміщені в слідчий ізолятор. Оперативники встановлюють місцеперебування їх четвертого спільника.

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури поліцейські проводять подальші слідчі заходи. Правова кваліфікація у справі – ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

За наркоторгівлю підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Е
Ерошпішта

То,точно,банда тцкашників. На пж гомокошів.

Ж
житель

на передову окопи копати

Читайте також