На Закарпатті стартувала спартакіада медиків (ФОТО)

3
0

У суботу, 26 травня, на ужгородському стадіоні «Авангард» стартувала ХІІ обласна спартакіада медиків Закарпаття. У спортивній вправності змагаються працівники галузі охорони здоров’я з усіх куточків краю.

 

Участь у відкриті заходу взяли керівник краю Олександр Ледида, його заступник Іван Качур, начальник обласного управління охорони здоров’я Роман Шніцер та інші гості.

Обласна спартакіада медиків цього року зібрала рекордну кількість учасників – більше двох тисяч працівників галузі охорони здоров’я приїхали на спортивне свято з усіх районів Закарпаття. Свої спортивні вміння медики демонстрували у легкій атлетиці, міні-фуболі, перетягуванні канату, волейболі, настільному тенісу та багатьох інших видах спорту.

 - Це спортивне свято для нашого краю є традиційним. Тішить те, що з кожним роком воно стає все популярнішим. Участь у спартакіаді бере 44 команди, саме стільки медичних закладів області сьогодні представлено на змаганнях, - зазначив головний медик області Роман Шніцер.

         Розпочалася спартакіада футбольним матчем, де суперниками стали команда облдержадміністрації на чолі з Олександром Ледидою та збірна медиків краю. Футбольний поєдинок завершився на користь обласної адміністрації, команді вдалося у другому таймі забити переможний гол.

         - Медики області виявилися сильними та достойними суперниками у футболі. Загалом, сьогодні вони показують чудовий приклад здорового способу життя. На кого, як не на медичний працівників, ми маємо рівнятися, піклуючись про своє здоров’я, - наголосив Олександр Ледида.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також