На Закарпатті стартувало полювання на кабанів, козуль, оленів та лосів

20
7

Йдеться про територію Брустурянського та Ясінянського лісомисливгоспів. Офіційно полювання на копитних тут стартувало цієї суботи, 28 жовтня, інформують в управлінні лісового та мисливського господарства.

Мисливцям нагадують, що кожен з них зобов'язаний мати при собі наступні документи: мисливський квиток (ліцензія, відстрільна картка), дозвіл на зброю, ліцензію і паспорти на собаку. Ці документи гарантують законність видобутку копитних.

А також в управлінні нагадують про відповідне поводження зі зброєю:

– Найчастіше трагедії на полюванні відбуваються, коли рушниця потрапляє в руки нетверезих людей, – констатують в управлінні.

Нагадаємо, що не так давно на Берегівщині було затримано депутата-браконьєра.

Коментарі

Ю
ю

я би пускав охотників лем із ножом. Бо куплять собі пушку з оптиков і спец патроном і стрілять за кілометр. А так най би потанцював із медвідьом в обнімку.

Я
Я

Коли вже стартує полювання на тих оленів, які у верховній раді сидять? Думаю бажаючих була б маса

У
Ущербний

Не сиди вдома, а пакуй до ліса. Стріляй , поки є що стріляти. Диви запоздиш.без тебе вшиткой вустрілявуть.

П
Прохожий

А у нас на Закарпатье просто пруд пруди кабанів, козуль, оленів та лосів? Осталось пару экземпляров и тех если не ОХОТНИКИ, то браконьеры точно завалят! Совесть еще есть? Или на охоте уже всю пропили?

С
сусідка

Ну,вже сьте свинчата вибили як чума била, а на оленів тай лосів мож і так ся охотити туй їх і в городі доста є, Не мусити і сизон откривати.

ДО
До Оксана

Ни йидну тваринку п"ять охотників,і дисять браконйирів.Што ся касать охотників,збирять їх ся по 20 ,ідуть рейдом і всьо што бігать літать пухкавуть.

О
Оксана

Бідні тварини

Читайте також