На Закарпатті студентів університету викрили на махінаціях під час іспиту (ФОТО, ВІДЕО)

7
10

В діях 20 студентів університету вбачають ознаки злочину — підробка документів та складання іспитів під чужими іменами.

В поліції Закарпаття розповідають, що 2 червня, правоохоронці навідалися з перевіркою до університету, де серед студентів чимало іноземних громадян.

В результаті поліцейські разом із представниками Центру тестування при Міністерстві охорони здоров’я України виявили факт махінацій з документами.

Так, замість справжніх студентів-медиків іспит прийшли складати інші юнаки та дівчата. Саме їхні фото були вклеєні у паспорти замість справжніх фотографій. Відповідно – іспит фактично складали одні особи, а юридично бали мали зарахуватися на ім’я інших осіб, тобто діючих студентів університету.

Наразі поліцейські перевіряють чи причетні до махінацій викладачі та адміністрація навчального закладу.

За цим фактом підробки документів відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 358 Кримінального кодексу України. У ході слідства буде встановлено усі обставини справи та причетних до злочину осіб.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

7
777

Без відома викладачів це неможливо

ІВ
Іван Васильович

Нижнім декотрим).. Такі пак аферисти будут вас та ваших діти лічити..Оно кіть має наглость зараз так обманьовати, усе своє життя буде брехати вам в очі, уписувати ліві лікарства та брати взятки.. Поштрафовати та на доску почоту свинчат..

ДХ
До Холмса

Знати про права нагадування даєш молодим аферистам ? А про обов'язки виконувати свої забуваєш ? То хай твоїй дружині , дітям , матері і батькові ці ІНОЗЕМНІ горе -студенти , роблять зуби . Щоб ти потім все життя про права згадував в судах всіх існуюючих інстанцій цієї країни. А ІНОЗЕМНІ студенти тільки заради тимчасового перебування йдуть на навчання . Не вчаться взагалі. Тому, що очікують перекидки в ЄС .

ОК
Отдел к

Провірьте голубоглазого на стоматі він цим промишляє

В
врачі

вот вам і врачі

П
Просто

На стоматфакультеті так само здають КРОКи

Х
Холмс

Діти повинні були встати і піти геть. Якщо вони були затриманні де документи? На питання про пароль до телефону, як чути на відео, дівчина мала право включити мороз-морозовича, адже відповідати на питання не зобов’язана. А краще б викликали собі адвокатів для надання правової допомоги, право гарантовано доречі Конституцією)

П
Правда

що ви придралися до нещасних студентів - ви спочатку розберіться із махінаціями не на рівні студентських дипломів, а ловіть більш крупну рибу - на рівні наукових ступенів кандидата та доктора наук. Не секрет, що на сьогодні “фахівці” як на конвеєрі пишуть цілі кандидатські та докторські дисертаціі замість грошовитих клієнтів, які щедро оплачують таку роботу. Наприклад, загальновідомо, що політику В. Пацкану дисертацію по юр.наукам написав наш відомий проф. юрист з УжНУ, якого потім Пацкан проштовхнув у Конституційний суд. Іншому політику - Н. Шуфричу дисертацію зробила наша землячка із Берегівщини - доктор наук Балян. А, наприклад, на економічному факультеті УжНУ проф. Кубіній та Газуда написали замість своіх клієнтів вже по декілька десятків дисертацій кандидатів та докторів наук. Взагалі, в Украіні сьогодні щонайменше кожну 2 -гу кандидатську та кожну 3-тю докторську дисертацію пишуть замість когось на замовлення. Тут розберіться із криміналом, а не чіпляйтесь до бідних студентів.

С
Стоматологи???

Центр тестування при МОЗ пише що 02.06 КРОК сдавали: Етап 2 для спеціальності «Стоматологія» Інтегрований тестовий іспит «Крок 2» Крок 2. Стоматологія (для студентів, які вступили до закладів вищої освіти до 2016 року та поновлені у 2021 році на навчання або до складу здобувачів для проходження атестації)

І
Іван

Вже всі бандити і наркоділки в тюрмах.За студенів взялись.Серйозний злочин

Читайте також