На Закарпатті створять структуру інспекції з контролю за цінами

7
0

У середу, 25 січня, голова обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся з головою ліквідаційної комісії Державної інспекції з контролю за цінами в Закарпатській області Марією Івановою.

 

Передусім керівник краю Олександр Ледида за багаторічну та сумлінну працю та значні здобутки у професійній діяльності нагородив Марію Іванову почесною грамотою обласної адміністрації.

Опісля, учасники зустрічі обговорили створення нової структури на заміну Державної інспекції з контролю за цінами, яка минулоріч була ліквідована. Раніше це був урядовий орган при Міністерстві економіки України. Тепер Указом Президента України створено Державну інспекцію України з контролю за цінами як центральний орган виконавчої влади. Очільником структури призначено Олександра Кисельова.

Наразі розробляється положення для новоствореної структури. Згодом буде визначено територіальні підрозділи, їх повноваження і йтиме мова про призначення керівників регіональних представництв. Олександр Ледида відзначив, що підтримає на посаду керівника обласної установи кандидатуру Марії Іванової. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також