На Закарпатті створили Книгу рекордів 2009 року

8
1

На Закарпатті створили Книгу рекордів 2009 року. У першому електронному варіанті зібрано 72 рекорди, які було зафіксовано торік. Про це сьогодні, 1 лютого, власкорові ЗІКу повідомив керівник туристично-інформаційного центру Закарпаття Олександр Коваль.

Зокрема, у книзі зафіксовано такі досягнення:

* найшвидша закрутка голубців – у селі Четові Берегівського району відбувся конкурс на найкращий рецепт та форму голубців. Загалом у селі готують близько 16 видів голубців. У змаганні на швидкість перемогла місцева жителька, яка за п’ять хвилин зуміла накрутити 45 голубців.

* найстаріший злодій Закарпаття – 74-річна Етелла Товт вважалася особливо небезпечним рецидивістом. Як її називають, «Мамочка Етуш» – злодій «у законі». Вона мала 18 судимостей та понад 30 років провела у в’язницях. Понад півсторіччя заробляла собі на життя… кишеньковими крадіжками.

* найбільший гарбуз – 45 кілограмів важив гарбуз, що виріс на городі Марії Огняник у закарпатському селі Малий Раківець.

Організатори запрошують охочих оголосити про свої рекорди. Надсилати повідомлення можна на електронну адресу: shandor@gmail.com або поштою: 88000 Головпошта, а/с 1 «а». Книга рекордів Закарпаття.

Офіційними засновниками «Книги рекордів Закарпаття» є кафедра туризму УжНУ, Закарпатська ліга КВН, корпорація свят «Не ПоНяЛ», Міжнародна служба поздоровлень, Студентська республіка, Туристичний інформаційний центр Закарпаття.

Коментарі

Я
я.

а де мать вашу ссилка на сайт книги рерордів?....шо тяжко було поставити?...селюки блін(((

Читайте також