На Закарпатті суд повернув державі 2,5 га земель, які сільський голова виділив своїй дружині та сину

6
4

Землі вартістю в один мільйон гривень голова села на Виноградівщині роздав членам своєї родини.

В підсумку за клопотанням прокуратури Закарпатський апеляційний суд вирішив задовольнити позив органу правосуддя і повернув незаконно виділені землі у державну власність.

Землю голова села виділив ще у 2015 році сесією сільської ради. Наразі він є екскерманичем села на Виноградівщині і його визнано виним у вчиненні вказаного корупційного діяння, адже в прийнятті рішення був наявний реальний конфлікт інтересів.

Таким чином, скасовано незаконні рішення сільської ради та витребувано від нового власника три земельні ділянки сільськогосподарського призначення площею 2,5 га вартістю майже 1 млн грн на користь територіальної громади села.

Нагадаємо,вчора у Києві затримали закарпатця, який напав на вагітну жінку.

Коментарі

М
Мукачево

Чому не напишеш ош Балога суби цилу область удилив усе май липшое його се незнаеш написати скоте

Т
Троцкій

В кожній сільраді і кожній мерії є такі діячі. Все для діток, все для сім'ї, ну і для коханок. Цього виноградівського по якійсь нам невідомій причині прищемили. Мабуть на той кусок землі поклав око май могутніший вождь.

ДП
До правдоруба.

Шось ти ся не любить не пиши коменти свої під кожною статею. Таке враження, шо тобі нічим занятись лем монітирити шо пише Мукачево нет!! Займися чимісь корисним, фляшки позбирай на берегах Латориці від Мукачева до Карпат!!

ПД
Правдоруб до редакції

Рішення суду не має грифу "Таємно" . Ви повинні викладати інформацію ПОВНІСТЮ - ВСІ дані на особу, яка ЗДІЙСНИЛА КОРУПЦІЙНІ ДІЇ!!! Виходячи з вами написаного це просто Мукачево.нет дії за принципом "слишу звон, да не знаю ГДЕ он...!!! Менше пердіть у муку.

Читайте також