На Закарпатті суд скасував розпорядження голів районних адміністрацій щодо побудови курорту "Свидовець"

12
7

19 липня Закарпатський окружний адмінсуд скасував розпорядження голів Тячівської та Рахівської РДА щодо побудови туристично-рекреаційного комплексу "Свидовець".

Як повідомляють на сторінці Закарпатського окружного адміністративного суду у Facebook, колегія суддів визнала протиправними та скасувала розпорядження голови Тячівської РДА від 31.05.2017 року "Про затвердження детального плану території" та розпорядження голови Рахівської районної державної адміністрації Закарпатської області від 15.05.2017 року "Про затвердження детального плану території туристично-рекреаційного комплексу "Свидовець" за межами населених пунктів.

Водночас адвокатка й екологічна активістка Ольга Мелень-Забрамна розповіла Суспільному, що протилежна сторона може подати апеляцію, яку буде розглядати вже апеляційно-адміністративний суд у Львові.

"Це вже друге коло розгляду цієї справи із 2017 року. Тоді справу розглядав суд першої інстанції, була апеляція, потім Верховний суд, який її відправив на новий розгляд. Тобто це вже другий новий розгляд справи. Наразі ми пройшли перший етап і він на нашу користь", — розповіла адвокатка.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДМ
До маестро

Хто читає і не може порозуміти йде кози пасти

Л
Лоці

Мало суддям занесли!

М
маестро

нич не порозумів але було дуже інтересно читати......

1
123

Не треба нам роботу, будеме там кози пасти а й фляшки пласмасові розмітувати

$
$$$

Релокація бізнесу із буковеля

Г
Гуцул

Се добре зажиеме липшек

НЩ
Нехай щастить

Пак на Закарпатський суд є ще Львівський суд. А там і до Печерського недалеко

Читайте також