На Закарпатті суд виніс вирок військовому, який скоїв смертельну ДТП у Великій Копані

36
1

Суд виніс вирок військовослужбовцю, який в серпні у селі Велика Копаня збив на смерть жінку, чоловіка та 2-річного хлопчика.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що в серпні в селі Велика Копаня Берегівського району військовослужбовець напідпитку скоїв ДТП, в якій загинули троє людей, зокрема й дворічна дитина.

Як повідомляють в пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, старший солдат напідпитку за кермом легкового автомобіля наїхав на матір та доньку, що йшли одна за одною на узбіччі, а після цього – врізався у припарковану іномарку, у салоні якої перебували двоє дорослих та малолітній хлопчик.


Внаслідок ДТП 33-річна жінка-пішохід, 22-річний чоловік та його 2-річний син, які сиділи у авто, загинули, а 8-річна дівчинка, що ішла з мамою вздовж вулиці, отримала численні важкі травми та втратила можливість самостійно пересуватись.

Військовий, який у день аварії перебував у відпустці, повністю визнав свою вину та щиро розкаявся. Його визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинили загибель кількох осіб. Чоловіка засуджено до 11 років ув'язнення.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

НЗ
не знам

Знову на передову, без засобів захисту, зброі, і ногами лісопосадку розмінувати. Навіщо сміття 11 років годувати? Відривався він...

Читайте також